H Sarah Ferguson θυμάται τη σχέση της με τη Diana και παίρνει θέση για την κόντρα ανάμεσα σε Kate και Meghan

14.02.2019
H Sarah Ferguson θυμάται τη σχέση της με τη Diana και παίρνει θέση για την κόντρα ανάμεσα σε Kate και Meghan
«Η δήθεν κόντρα Meghan Markle και Kate Middleton μου θυμίζει όσα έγραφαν για μένα και την πριγκίπισσα Diana», υποστηρίζει με πάθος η δούκισσα του York!

Έπρεπε τελικά κάποιος να βγει να τα πει. Η Sarah Ferguson φαίνεται ότι ξεσπάθωσε και είπε: «αρκετά, φτάνει πια» για τα online trolls που θέλουν την Meghan Markle και την Kate Middleton να μισιούνται, λέγοντας ότι της θυμίζει την εποχή που έλεγαν για εκείνη και την πριγκίπισσα Diana, ότι ήταν «αντίπαλες».

Η 59χρονη δούκισσα του York, έγραψε μια ανοικτή επιστολή σε όλα τα social media trolls λέγοντας ότι το Twitter και το Instagram την «τρομοκρατούν», δηλώνοντας ότι τα κοινωνικά μέσα έχουν γίνει ένας «υπόνομος».

Διάβασε επίσης: Meghan: Μήπως τελικά η κόντρα της είναι με τον William; Οι εικόνες που ρίχνουν λάδι στη φωτιά [video]

Η καυστική επιστολή έρχεται εν μέσω συχνών αναφορών ότι το παλάτι του Kensington πρέπει να πολεμήσει το κύμα των υποτιμητικών σεξιστικών και ρατσιστικών σχολίων που δέχονται κατά διαστήματα στο διαδίκτυο, η Kate και η Meghan.

Η μητέρα της 30χρονης πριγκίπισσας Beatrice, και της 28χρονης πριγκίπισσας Eugenie, έγραψε στο Hello! «Πρέπει να δώσουμε περισσότερη προσοχή από ποτέ σε αυτό που όλοι είμαστε εκτεθειμένες, στο διαδίκτυο. Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι ένα μεγάλο μέρος των κοινωνικών μέσων δικτύωσης έχει γίνει ένας υπόνομος.

«Είμαι στο Twitter και στο Instagram και αισθάνομαι ευγνώμων για το γεγονός ότι μου επιτρέπουν να επικοινωνήσω άμεσα με ανθρώπους που ενδιαφέρονται, να προωθήσω τα φιλανθρωπικά μου έργα και να επιτρέψω στους ανθρώπους να διαβάσουν τα λόγια μου».

Διάβασε επίσης: #totalwhitelook: Φόρεσε το ξεχωριστό trend του χειμώνα όπως η Meghan [photos]

«Αλλά η αλήθεια είναι ότι πολλά από αυτά τα sites με τρομάζουν. Ιδιαίτερα όταν πηγαίνω «below the line» στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ή στις ιστοσελίδες ειδήσεων και διαβάζω τα σχόλια των ανθρώπων.

Η Sarah Ferguson, ή Fergie όπως είναι περισσότερο γνωστή, έγραψε στο περιοδικό Hello! για τη νέα καμπάνια #HelloToKindness, συμμετέχοντας μαζί με άλλες διασημότητες όπως οι Beckhams, Liam Payne και Ronan Keating.