Ποιο είναι το παιχνίδι το οποίο απαγορεύεται αυστηρά να παίζει ο πρίγκιπας George

07.03.2019
Ποιο είναι το παιχνίδι το οποίο απαγορεύεται αυστηρά να παίζει ο πρίγκιπας George
Και όλοι οι γαλαζοαίματοι, όπως φαίνεται!!

Το παιχνίδι το οποίο δεν επιτρέπεται να παίξει ο πρίγκιπας George, λοιπόν, είναι η Monopoly! Η τρίτος στη σειρά διαδοχής του Βρετανικού θρόνου δεν πρόκειται να παίξει το δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι, επειδή ο ανταγωνισμός μεταξύ της βασιλικής οικογένειας γίνεται «πάρα πολύ άγριος».

«Δεν επιτρέπεται να παίζουμε Monopoly στο σπίτι. Είναι πολύ άγριο παιχνίδι», είχε αποκαλύψει ο πρίγκιπας Andrew το 2008.

Το δημοφιλές επιτραπέζιο δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1935 και είναι ένα παιχνίδι αγοροπωλησίας ιδιοκτησιών. Μάλιστα πρόσφατα μια πηγή αποκάλυψε ότι τα iPads βρίσκονται στη λίστα των παιχνιδιών που επιτρέπεται να παίζουν ο George και η αδερφή του Charlotte.

Μιλώντας στην US Weekly η πηγή έδειξε να μην πολυσυμφωνεί με αυτή την επιλογή καθώς είπε: « υτά είναι περισσότερο παιχνίδια για την μαμά και τον μπαμπά, όχι για τα παιδιά».

«Ως δύο άνθρωποι που μεγάλωσαν χωρίς να διασκεδάζουν οι ίδιοι με gadgets, ο William και η Kate πιστεύουν στα υπαίθρια παιχνίδια που ενεργοποιούν τη φαντασία των παιδιών».