Ο Harry και η Meghan θα μετακομίσουν στην Αφρική μόλις γεννηθεί το παιδί τους - Τι απαντά το παλάτι

22.04.2019
Ο Harry και η Meghan θα μετακομίσουν στην Αφρική μόλις γεννηθεί το παιδί τους - Τι απαντά το παλάτι
Οι φήμες έχουν ξεσηκώσει έναν μικρό σάλο. Τι συμβαίνει τελικά;

Ώρα με την ώρα αναμένεται να γεννήσει η Meghan Markle ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το baby Sussex έχει ήδη γεννηθεί και, στην ουσία, εκκρεμεί μόνο μία ανακοίνωση.

Την ώρα αυτή πάντως τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση που θέλει τη Meghan και τον Harry να μετακομίζουν στην Αφρική, αμέσως μετά τη γέννηση του μωρού τους.

Η είδηση ξεκίνησε από ένα άρθρο των Sunday Times όπου διαβάζουμε ότι υπάρχει μια πολύ σοβαρή σκέψη για αυτή τη μετακόμηση, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόλου του royal ζεύγους στην Κοινοπολιτεία.

"Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο, όμως το σχέδιο είναι να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να χρησιμοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο την όποια ισχύ τους υπέρ της Αφρικής", μεταφέρει πηγή της εφημερίδας.

Το παλάτι του Μπάνκχαμ δεν διέψευσε την είδηση απόλυτα, ενώ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά:

Τα όποια μελλοντικά σχέδια που αφορούν τον δούκα και τη δούκισσα είναι σε θεωριτικό στάδιο αυτή τη στιγμή. Δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις σχετικά με τους μελλοντικούς τους ρόλους. Ο δούκας θα συνεχίσει, ωστόσο, να επιτελεί τον ρόλο του ως Πρέσβης των Νέων της Κοινοπολιτείας

Για την ιστορία, να υπογραμμίσουμε ότι η Αφρική παίζει έναν σημαντικό ρόλο στη ζωή του ζεύγους καθώς εκεί έκαναν το πρώτο τους ταξίδι και εκεί επέστρεψαν για τα 36α γενέθλια της Meghan για να γιορτάσουν επίσης τον πρώτο τους χρόνο μαζί.

Ιδού και δυο χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την Αφρική. Στην πρώτη, το ζευγάρι στο τελευταίο τους κοινό ταξίδι και πιο κάτω, η Mehgan όταν πήγε εκεί πριν καν γνωρίσει τον Harry.