Αυτό είναι το δώρο που θα κάνει η βασίλισσα Ελισάβετ στο μωρό της Meghan και του Harry

23.04.2019
Αυτό είναι το δώρο που θα κάνει η βασίλισσα Ελισάβετ στο μωρό της Meghan και του Harry
Για το βασιλικό μωρό της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Ηarry, παρόλο που το περιμένουμε από ώρα σε ώρα, δεν γνωρίζουμε και πολλά όπως για παράδειγμα το φύλο του.

Ενώ ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ήταν απασχολημένοι με τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου στο νέο σπίτι τους στο Frogmore Cottage -αν δεν έχουν ήδη υποδεχτεί το μωράκι τους δηλαδή- η βασίλισσα Ελισάβετ σχεδιάζει να κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο στο πιο μικρό εγγόνι της.

Σύμφωνα με τον ειδικό διαμαντιών και πολύτιμων λίθων Grant Mobley, η βασίλισσα Ελισάβετ Β 'πιθανότατα θα χαρίσει στο μωρό, τη μοναδική καρφίτσα της, Botswana Flower, η οποία είναι θα έχει ιδιαίτερη συναισθηματική σημασία για το βασιλικό ζευγάρι.

«Υπάρχουν πολλά κειμήλια μεταξύ της εντυπωσιακής συλλογής κοσμημάτων της βασίλισσας, αλλά η καρφίτσα της, Botswana Flower είναι ένα πρωτοποριακό κομμάτι που έχει σημαντικό προβάδισμα για να δοθεί στο μωρό που θα γεννηθεί σύντομα», λέει ο Mobley στο Marie Claire. «Η κομψή καρφίτσα δόθηκε στη βασίλισσα από τον Πρόεδρο της Botswana το 2007 και διαθέτει 11 εκπληκτικά φυσικά διαμάντια σε σχήμα αχλαδιού σε κίτρινο χρυσό».

Και συνεχίζει: «Η Botswana έχει σημαντικό νόημα για τους Meghan και Harry αφού ταξίδεψαν στη συγκεκριμένη χώρα μαζί στις πρώτες μέρες της σχέσης τους. Μάλιστα, ο Harry επέλεξε αργότερα για τη Meghan ένα διαμάντι από τη Βοtswana, για να της το χαρίσει ως δαχτυλίδι αρραβώνων. Η βιομηχανία φυσικών διαμαντιών έχει μεταμορφώσει τη χώρα της Βοtswana , επιτρέποντας σε κάθε παιδί να έχει δωρεάν εκπαίδευση μέχρι την ηλικία των 13. Πριν από την ανακάλυψη διαμαντιών, η Botswana ήταν μία από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου, αλλά έχει πια μεταμορφωθεί σε ένα από τα πιο εύπορα έθνη της Αφρικής ».

Ο Mobley είπε επίσης ότι πιστεύει ότι, αν το μωρό είναι ένα κορίτσι, η Meghan θα του χαρίσει τα Galanterie Cartier σκουλαρίκια που φορούσε την ημέρα του γάμου της.