Συναγερμός: Είναι ΑΥΤΗ η απόδειξη ότι η Μeghan γεννάει;

27.04.2019
Συναγερμός: Είναι ΑΥΤΗ η απόδειξη ότι η Μeghan γεννάει;
Ώρα με την ώρα αναμένεται το babysussex.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη γέννηση του πρώτου παιδιού του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle συνεχίζεται όμως φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της.

Παρόλο που δεν έχει δοθεί συγκεκριμένη ημερομηνία για την άφιξη του πριγκιπόπουλου, είχε καταστεί σαφές ότι θα ερχόταν στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου με πιο πιθανές τις ημερομηνίες που διανύουμε.

Το royal ζευγάρι με ανακοίνωσή του ενημέρωσε το κοινό ότι αποφάσισε να ζήσει τον πρώτο καιρό με το μωρό ιδιωτικά και να το παρουσιάσει σε όλο τον κόσμο λίγο αργότερα, ενώ η θεωρία ότι το babysussex έχει ήδη γεννηθεί έχει αρκετούς οπαδούς.

Ένα ασθενοφόρο που εντοπίστηκε έξω από τον τοίχο του Frogmore Cottage, του σπιτιού του Harry και της Meghan, σήμανε συναγερμό. Ήρθε η ώρα να γεννηθεί το μωρό; Όλοι αυτό συμπέραναν...

Όμως, λίγο αργότερα, η βασιλική συντάκτρια της Telegraph, Camilla Tominey έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας πως πρόκειται "απλά για ένα εκπαιδευτικό όχημα που συγκεντρώνει φαγητό για σπουδαστές και τριγυρίζει όλη μέρα", γεγονός που επιβεβαιώθηκε, όπως είπε από την κεντρική υπηρεσία Ασθενοφόρων.

Έστω...

Μπορεί το ασθενοφόρο να σήμανε λάθος συναγερμό, όμως το μωρό φτάνει όπου να' ναι και αυτό είναι γεγονός.