Ο William και η Kate επισκέφτηκαν τον Harry και τη Μeghan στο σπίτι τους

30.04.2019
Ο William και η Kate επισκέφτηκαν τον Harry και τη Μeghan στο σπίτι τους
Ποια προβλήματα; Οι Fabulous Royal Four φαίνεται να τα πηγαίνουν μια χαρά.

Το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Harry και της Μeghan Markle αναμένεται από στιγμή σε στιγμή (αν δεν έχει φτάσει ήδη δηλαδή) και το ζευγάρι έχει "απομονωθεί" στο σπίτι τους, στο Frogmore Cottage περιμένοντας τη μεγάλη άφιξη, την οποία όπως ανακοίνωσε επίσημα, θα ζήσει ιδιωτικά στην αρχή πριν μοιραστεί τα νέα με όλους τον υπόλοιπο κόσμο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun ωστόσο, φαίνεται ότι κατά το Σαββατοκύριακο του Πάσχα δέχτηκαν επίσκεψη από τη γιαγιά και τα αδέλφια τους. Η βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε τις Άγιες Μέρες στο Windsor Castle που βρίσκεται εκεί κοντά οπότε θέλοντας να δει το ζευγάρι για λίγο πριν από τη γέννηση του μικρού τους, λέγεται ότι αποφάσισε να τους επισκεφτεί στο σπιτικό τους.

βασίλισσα ήθελε ουσιαστικά να καλωσορίσει και τυπικά τον Harry και τη Meghan στο σπίτι τους, πριν εκείνου καλωσορίσουν το παιδί τους", μεταφέρει πηγή της εφημερίδας η οποία συμπληρώνει ότι την "όμορφη παρέα" συμπλήρωσαν και ο δούκας με τη δούκισσα του Cambridge που θέλησαν να δείξουν τη συμπαράστασή τους στην ετοιμόγεννη Meghan αλλά και τον Harry.

Το παλάτι δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε την είδηση κι εμείς αναμένουμε αυτή που θα μας ενημερώνει για τη γέννηση του babysussex