BabySussex: Μέσα από το παλάτι η "επίσημη πρώτη" του μικρού πρίγκιπα [video]

08.05.2019
BabySussex: Μέσα από το παλάτι η "επίσημη πρώτη" του μικρού πρίγκιπα [video]
Πανευτυχείς οι γονείς δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους

Η ώρα που όλοι περιμέναμε ήρθε. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex παρουσίασαν το μωράκι τους μέσα από το Windsor Caslte και συγκεκριμένα από το St George's Hall, ενώ όλη η διαδιακασία καταγράφηκε σε ένα βίντεο τριών λεπτών.

"Εχω τους δυο πιο υπέροχους άντρες στον κόσμο. Τι να πω. Είμαι χαρούμενη", είναι οι πρώτες κουβέντες που είπε η πανευτυχής νέα μανούλα η οποία στεκόταν απαστράπτουσα δίπλα στον σύζυγό του που κρατούσε το μωρό όλη την ώρα.

"Έχει το πιο γλυκό ταμπεραμέντο, είναι ήρεμος πολύ. Οι τελευταίες δυο μέρες ήταν ένα όνειρο!", συνέχισε η Meghan ενώ στην ερώτηση "σε ποιον μοιάζει το παιδί" και οι δυο γονείς απάντησαν ότι δεν το έχουν δει ακόμη αυτό... "Αλλάζει συνέχεια", είπαν αμφότεροι, αν και ο περήφανος -αλλά και πλακατζής- μπαμπάς αστειεύτηκε ότι έχει ήδη λίγες τρίχες στο πρόσωπο, προφανώς κάνοντας τη σύγκριση με το δικό του μούσι!

Ευσεβείς πόθοι!

Πάντως εικόνα συγκεκριμένη δεν μπορέσαμε να έχουμε ακόμη από το μωρό, εκτός από την επόμενη, όπου το μωράκι φαίνεται χαλαρό και ευτυχισμένο στην αγκαλιά του πατέρα του.

Η βασίλισσα, ο δούκας του Εδιμβούργου και η μητέρα της Meghan, που βρίσκεται μαζί της από την πρώτη στιγμή, σίγουρα έχουν γνωρίσει το μωράκι ενώ, όπως παραδέχτηκε στην κάμερα η δούκισσα του Sussex είναι πανευτυχείς που πρόκειται να συστήσουν τον γιο τους και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Να θυμίσουμε ότι ο Κάρολος και η Καμίλα λείπουν σε ταξίδι, όπως επίσης και η Kate με τον William. Αναμένονται κι άλλες συνταντήσεις λοιπόν. Καλότυχο το παιδάκι και πάντα ευτυχισμένοι όλοι.

Ιδού και το βίντεο της "επίσημης πρώτης" του νεαρού γαλαζοαίματου που βρίσκεται στη έβδομη θέση για τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου και γράφει ήδη ιστορία ως το πρώτο μικτής φυλής μέλος βασιλικής οικογένειας.