Meghan και Harry: Η ανάρτηση στον λογαριασμό τους και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες

08.05.2019
Meghan και Harry: Η ανάρτηση στον λογαριασμό τους και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες
Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex μοιράστηκαν μερικές ακόμη προσωπικές στιγμές.

Η μέρα σήμερα είναι αφιερωμένη στο babySussex το οποίο είδαμε πριν από λίγο πρώτη φορά μετά τη γέννησή του.

Οι πανευτυχείς γονείς τον παρουσίασαν σε όλο τον κόσμο και μοιράστηκαν όμορφες στιγμές από την καθημερινότητά τους, όπως έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες δυο μέρες, από τότε, δηλαδή, που μπήκε στη ζωή τους αυτός ο τρισχαριτωμένος μικρούλης που έχει μάλιστα κάτι κοινό με τον George Clooney.

Εκτός από την επίσημη παρουσίαση που κράτησε τρία λεπτά και τις φωτογραφίες που τράβηξε επί τόπου ο ένας διαπιστευμένος φωτογράφος, το royal ζεύγος θέλησε να δώσει και έναν ακόμη πιο προσωπικό τόνο παρουσιάζοντας τον γιο τους και μέσα από τον κοινό τους προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

Εκεί, ο Harry και η Meghan ανάρτησαν τρεις φωτογραφίες που φέρουν την υπογραφή άλλου φωτογράφου και τις οποίες δεν είχαμε δει μέχρι αυτή τη στιγμή. Οι δυο μάλιστα είναι ασπρόμαυρες.

Μαζί με τις ξεχωριστές αυτές εικόνες, παραθέτουμε τη λεζάντα που τις συνοδεύει και ευχόμαστε να είναι γερό και καλότυχο το μωρό τους.

Σήμερα, ο δούκας και η δουκισσα του Sussex βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν την πρώτη δημόσια στιγμή τους ως οικογένεια.
Είναι τόσο απίστευτα ευγνώμωνες για τις θερμές ευχές και τη στήριξη που έχουν λάβει από όλο τον κόσμο, από τότε που υποδέχτηκαν τον γιο τους πριν από δυο μέρες
Photo cred: Chris Allerton ©️Sussex royal