H Meghan κρατά πρώτη φορά δημόσια τον γιο της: Και το όνομα αυτού...

08.05.2019
H Meghan κρατά πρώτη φορά δημόσια τον γιο της: Και το όνομα αυτού...
Ακόμη μια πολύ ξεχωριστή φωτογραφία μοιράστηκε το royal ζεύγος. Μια ιδιαίτερα τρυφερή οικογενειακή στιγμή.

Μεγάλη μέρα σήμερα για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας καθώς το νεότερο μέλος της συστήθηκε επίσημα στον κόσμο.

Λίγες ώρες αργότερα, μέσω του κοινού λογαριασμού που διατηρούν στο Instagram o δούκας και η δούκισσα του Sussex αποκάλυψαν τον όνομα του γιου τους, μαζί με μια φωτογραφία όπου φαίνεται να τον παρουσιάζουν πρώτη φορά στην προγιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ και στον προπαππού του, πρίγκιπα Φίλιππο ενώπιων της μητέρας της Meghan, Doria Ragland η οποία βρισκεται δίπλα στη κόρη της από την πρώτη στιγμή.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν ότι ονόμασαν τον πρωτότοκό τους:
Archie Harrison Mountbatten-Windsor
Σήμερα το απόγευμα παρουσίασαν στη βασίλισσα το όγδοό της εγγόνι στο Windsor Castle. Ο δούκας του Εδιμβούργου και η μητέρα της δούκισσας ήταν επίσης παρόντες για την περίσταση.
Photo credit: Chris Allerton ©️SussexRoya

Για την ιστορία, η ίδια φωτογραφία που βλέπουμε επάνω έγχρωμη αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας μαζί με τρεις ακόμη της royal τριπλέτας και την ίδια λεζάντα, όπως βλέπετε στη συνέχεια...

Το όνομα που επέλεξαν για τον γιο τους πρέπει να έστειλε πολύ κόσμο στον... "κουβά" για να χρησιμοποιήσουμε τη αργκό για τις περιπτώσεις όπου χάνονται αρκετά χρήματα στα στοιχήματα...

Ουδείς είχε ποντάρει σε αυτά τα ονόματα που χωρίς αμφιβολία έχουν μια ξεκάθαρα πιο... αμερικανική χροιά.

Να ζήσει ο Archie λοιπόν και ανυπομονούμε δούμε κι άλλες οικογενειακές φωτογραφίες με τα υπόλοιπα μέλη. Ο μικρούλης έχει ακόμη να γνωρίσει τους παππούδες του Κάρολο και Καμίλα, τους θείους William και Kate και, φυσικά, τα ξαδέλφια του, George, Charlotte & Louis!

Για την ιστορία πάντως, να υπογραμμίσουμε τη σημειολογία της φωτογραφίας που, παρεμπιπτόντως είναι πολύ ανθρώπινη και ζεστή. Σε όλες τις μέχρι τώρα φωτογραφίες των Sussexes ως οικογένεια, είναι ο Harry που κρατά τον γιο του αγκαλιά. Εδώ βλέπουμε τον μικρούλη πρώτη φορά στην αγκαλιά της μαμάς του. Και όλους τους υπόλοιπους να... λιώνουν.

Ζωή Κίττα