Meghan Markle: «Μη φέρεσαι σαν celebrity» συμβουλεύει μερίδα του βρετανικού Τύπου

29.07.2019
Meghan Markle: «Μη φέρεσαι σαν celebrity» συμβουλεύει μερίδα του βρετανικού Τύπου
«Η Meghan πρέπει να εκτιμήσει ότι τα «μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι τα πιο δημόσια πρόσωπα στη χώρα, αν όχι όλου του κόσμου».

«Η Meghan Markle πρέπει να σταματήσει να συμπεριφέρεται σαν celebrity και να αποκαταστήσει τη σχέση της με το βρετανικό κοινό». Αυτά δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Express ο Anthony Burr, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας PR, Burr Media, επισημαίνοντας ότι ο τρόπος ζωής που έχουν επιλέξει ο πρίγκιπας Ηarry και η σύζυγος του, έχει προκαλέσει ρήξη με το κοινό. «Δεν είναι τόσο κακό να πατήσουν το κουμπί επαναφοράς. Αλλά πρέπει να εργαστούν σκληρά για την αποκατάσταση των ζημιών», δήλωσε ο Burr. «Πρώτον, η Meghan πρέπει να σταματήσει να συμπεριφέρεται σαν celebrity που πρωταγωνίστησε στην τηλεόραση και να ξεκινήσει να μαθαίνει να είναι Δούκισσα».

Δείτε ακόμή: Έλλη Στάη: Έτσι απάντησε για ΑΥΤΗ τη φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο ειδικός για θέματα PR λέει ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δυσαρέστησαν το κοινό, με το αποκρύψουν τα ονόματα των νονών του νεογέννητου γιου τους, Archie Harrison, ενώ κράτησαν και άλλες φορές στο παρελθόν κάποια πράγματα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Burr λέει ότι η Meghan πρέπει να εκτιμήσει ότι τα «μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι τα πιο δημόσια πρόσωπα στη χώρα, αν όχι όλου του κόσμου».

Τα νέα έρχονται λίγο μετά από τις πληροφορίες ότι ο Harry και η Μeghan έφτιαξαν έναν
κατάλογο αιτημάτων που απευθύνεται στους γείτονές τους.Ένα δημοσίευμα της Sun ισχυρίζεται ότι οι κάτοικοι κοντά στο σπίτι τους στο Frogmore Cottage έλαβαν οδηγίες με το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν εάν δουν το Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex. Τα αιτήματα περιλαμβάνουν το να μην μιλήσουν οι γείτονες με το ζευγάρι ή να ζητήσουν να δουν τον γιο τους. Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι έχει ζητηθεί επίσης από τους κατοίκους να αποφεύγουν να χαϊδεύουν τα σκυλιά του βασιλικού ζευγαριού. Ωστόσο, το Παλάτι έχει απορρίψει αυτές τις φήμες, λέγοντας ότι το βασιλικό δίδυμο δεν είχε σχέση με τέτοιου είδους οδηγίες: «Ο Δούκας και η Δούκισσα δεν το ζήτησαν, δεν το γνώριζαν και δεν είχαν καμία σχέση με το περιεχόμενο ή τις οδηγίες που δόθηκαν».