Meghan Markle: Ιδού το πολυαναμενόμενο εξώφυλλό της στη Vogue - Δεν ήταν αυτό που περιμέναμε

29.07.2019
Meghan Markle: Ιδού το πολυαναμενόμενο εξώφυλλό της στη Vogue - Δεν ήταν αυτό που περιμέναμε
Η είδηση ότι η δούκισσα του Sussex θα αναλάμβανε χρέη guest editor στη βρετανική έκδοση του θρυλικού τίτλου είχε ακουστεί εδώ και καιρό. Σήμερα όμως έχουμε και την πρώτη εικόνα.

H Meghan, λοιπόν, υπογράφει το τεύχος Σεπτεμβρίου στη Βρετανική Vogue με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο. Δουλεύοντας τους τελευταίους 7 μήνες από κοινού με τον αρχισυντάκτη του περιοδικού Edward Enninful, "παραδίδουν" σήμερα ένα τεύχος πολύ ιδιαίτερο, με τίτλο: “Forces for Change”.

Και ενώ όλοι περίμεναν να δουν την ίδια τη δούκισσα του Sussex στο εξώφυλλο, ανακάλυψαν, τελικά κάτι άλλο.

Ένα πολυσυλλεκτικό κολάζ γένους θηλυκού σε ασπρόμαυρο φόντο "ονειρεύτηκε" η Meghan για αυτό της το πόνημα επιλέγοντας 15 από τις γυναίκες που θεωρεί εκείνη πιο επιδραστικές στον τομέα τους, αφήνοντας ταυτόχρονα ένα 16ο κουτάκι ως... καθρέφτη, όπου η κάθε αναγνώστρια μπορεί να δει τον εαυτό της.

Πραγματικά εμπνευσμένο το κολάζ όπου διακρίνουμε τις εξής κυρίες -και τις παραθέτουμε με τα instagram-ικά ονόματά τους, όπως τα είδαμε στην επίσημη ανάρτηση του @sussexroyal: @AdwoaAboah, @AdutAkech, @SomaliBoxer, @JacindaArdern, @TheSineadBurke, @Gemma_Chan, @LaverneCox, @JaneFonda, @SalmaHayek, @FrankieGoesToHayward, @JameelaJamilOfficial, @Chimamanda_Adichie, @YaraShahidi, @GretaThunberg, @CTurlington

Στην ίδια ανάρτηση διαβάζουμε ότι στο τεύχος αυτό θα δούμε "μία αποκλειστική συνέντευξη μεταξύ της δούκισσας και της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Michelle Obama, μία ειλικρινή συζήτηση μεταξύ του δούκα του Sussex και της Dr Jane Goodall καθώς και άρθρα που εμπεύουν με τις υπογραφές των Brené Brown και Jameela Jamil, μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για την εμπειρία της αυτή, η Meghan, την περιγράφει ως "ανταποδοτική, εκπαιδευτική και τροφή για έμπνευση" ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει "όλους τους φίλους της που υποστήριξαν το εγχείρημα αυτό, προσφέροντας χρόνο και ενέργεια τόσο μέσα στις σελίδες του όσο και στο εξώφυλλο!". Στο τέλος, υπήρξε ένα ξεχωριστό "ευχαριστώ" στον αρχισυντάκτη του περιοδικού, ο οποίος με τη σειρά του εξήγησε πως η απόφαση για το πολυσυλλεκτικό αυτό εξώφυλλο ήταν δική της επιλογή καθώς θεώρησε κάπως "εγωκεντρική" την εκδοχή του να φωτογραφιζόταν μόνο η ίδια σε ένα πρότζεκτ σαν κι αυτό..