Το σοκαριστικό πράγμα που είπε ο Κάρολος για την Diana λίγο πριν τον γάμο τους

31.07.2019
Το σοκαριστικό πράγμα που είπε ο Κάρολος για την Diana λίγο πριν τον γάμο τους
Έχουν χυθεί τόνοι μελάνι και έχουν γραφτεί τα άπειρα για τη σχέση της Diana και του Καρόλου.

Τώρα, ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη βασιλική οικογένεια, υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας Κάρολος είχε επιφυλάξεις για το γάμο του με την πριγκίπισσα Diana. Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο: Charles and Di: The Truth Behind Their Wedding (Κάρολος και Diana: Η αλήθεια πίσω από τον γάμο τους), διατυπώνονται ισχυρισμοί ότι ο Κάρολος ανησυχούσε για την ηλικία της. Το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει ότι ο πρίγκιπας Κάρολος είχε πει ότι «είναι εξαιρετικά όμορφη και εντυπωσιακή. Είναι όμως παιδί». «Δεν φαίνεται μεγάλη για να μη μοιάζει με μαθήτρια, πολύ περισσότερο να μοιάζει με παντρεμένη».

Δείτε ακόμη: Το απίστευτο ρεκόρ της βασίλισσας Ελισάβετ - Δείτε την με όλους τους πρωθυπουργούς που έχει διορίσει από το 1953!

Η βασιλική ρεπόρτερ Ingrid Seward πρόσθεσε ότι μια ομάδα φίλων του Καρόλου είπαν τότε ότι ο γάμος θα μπορούσε να είναι η «απόλυτη καταστροφή». «Ήταν σαν μαθήτρια γυμνασίου και αυτός ήταν σαν καθηγητής» ανέφερε, χαρακτηριστικά, η Ingrid. Το ντοκιμαντέρ εξετάζει την περίοδο της μεγάλης δημοσιότητας πριν το γάμο το 1981, συμπεριλαμβανομένων των επιφυλάξεων του πρίγκιπα για την ηλικία της Diana. Η δημοσιογράφος του BBC Angela Rippon παρουσιάζει επίσης στο ντοκιμαντέρ τις «τεταμένες» απαντήσεις της πριγκίπισσας Diana, που έδωσε τότε σε τηλεοπτική συνέντευξη της με τον πρίγκιπα Κάρoλο.

Η δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι η πριγκίπισσα ήταν «έξω από τα νερά της» στη συνέντευξη που δόθηκε τη νύχτα πριν από το γάμο τους. Αν κοιτάξει κανείς στο πλάνο, όταν η Αngela τους εύχεται «να έχετε μια ευτυχισμένη ζωή», ο Κάρολος κοιτάζει προς την Diana και εκείνη κοιτάει στο πάτωμα. «Αυτή η έκφραση στο πρόσωπο της Diana έλεγε πολλά. Μπορεί να έλεγε πολύ περισσότερα για το τι θα ακολουθούσε». Και πρόσθεσε «Και προφανώς, η γλώσσα του σώματος λέει πολλά για αυτά που ειπώθηκαν εκείνη τη μέρα, όπως και οι αντιδράσεις και οι ματιές ανάμεσά τους». Ο Κάρολος παντρεύτηκε τη λαίδη Diana Spencer στις 29 Ιουνίου 1981 στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου του Λονδίνου σε μία τελετή που θύμιζε παραμύθι αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια.