Meghan Markle: Ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Harry με τρυφερό μήνυμα και με μια νέα φωτογραφία του Archie

16.09.2019
Meghan Markle: Ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Harry με τρυφερό μήνυμα και με μια νέα φωτογραφία του Archie
Πάντα μας αρέσει να διαβάζουμε για αγαπημένα ζευγάρια που μάλιστα το αποδεικνύουν με πράξεις. Ένα από αυτά τα ζευγάρια, χωρίς αμφιβολία, είναι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle.

Και τι έκανε λοιπόν η Meghan; Ευχήθηκε την Κυριακή στο σύζυγό της «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του, ανεβάζοντας ένα κολάζ από φωτογραφίες που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στο Instagram. Εντάξει, μπορεί να μην επιμελήθηκε η ίδια το κολάζ καθώς σίγουρα είναι άλλοι άνθρωποι που χειρίζονται τον λογαριασμό αυτό, όμως στη λεζάντα αναρτήθηκε ένα μήνυμα καθάρα δικό της προς τον σύζυγό της.

Η δούκισσα του Sussex, λοιπόν αφιέρωσε τα εξής λόγια στον σύζυγό της, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, έγινε 35 ετών, χθες (15/9/2019) ένα τρυφερό μήνυμα στα social media για να γιορτάσει αυτή τη σπουδαία μέρα.

«Η συμβολή σου στους σκοπούς για τους οποίους νοιάζεσαι τόσο πολύ με εμπνέει καθημερινά. Είσαι ο καλύτερος σύζυγος και ο πιο καταπληκτικός μπαμπάς για τον γιο μας. Σε αγαπάμε! Χαρούμενα γενέθλια!».

Στην κάτω δεξιά γωνία του κολλάζ υπάρχει μια special εικόνα από τη βάπτιση του μικρού Archie, η οποία δείχνει τη Meghan να κάθεται σε μια καρέκλα κρατώντας τον γιο του βασιλικού ζευγαριού, με τον Harry να κοιτάζει με τρυφερότητα.

Το κολάζ δείχνει επίσης φωτογραφίες του νεαρού πρίγκιπα Harry με τη μητέρα του, την πριγκίπισσα Diana, καθώς και μια εφηβική φωτογραφία με τον Harry και τον πρίγκιπα William.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge , επίσης, ευχήθηκαν στον Harry για τα γενέθλιά του με μια μοναδική εικόνα των Βασιλικών αδελφών που γελάνε μαζί.

«Eυχόμαστε σήμερα χαρούμενα γενέθλια στο δούκα του Sussex!», έγραψε το Kensington Palace στο Instagram.

«Χρόνια πολλά, πρίγκιπα Harry και από εμάς!».

Ν. Μ.