Meghan Markle: Τι μαθήματα έκανε επί 2 ώρες κάθε μέρα για να εντυπωσιάσει τη βασίλισσα

18.09.2019
Meghan Markle: Τι μαθήματα έκανε επί 2 ώρες κάθε μέρα για να εντυπωσιάσει τη βασίλισσα
Πριν η Meghan Markle γίνει δούκισσα, ήταν ένας κανονικός άνθρωπος όπως όλοι μας. Με άλλα λόγια, δεν ξύπνησε μια μέρα γνωρίζοντας τα άπαντα του βασιλικού πρωτοκόλλου, όπως το πώς να καθήσει, πώς να υποκλιθεί, ή πώς να πιει τσάι μπροστά στη βασίλισσα.

Προφανώς, όμως, η Meghan έκανε το καλύτερο για να μάθει τις καθημερινές παραδόσεις του Harry και της βασιλικής οικογένειας του και μάλιστα έκανε μαθήματα τσαγιού με τον Edmund Fry, έναν Λονδρέζο ειδικό για θέματα πάνω στα έθιμα, ο οποίος διευθύνει την τσαγιερί Rose Tree Cottage στο Pasadena της Καλιφόρνια. Σύμφωνα με την Daily Mail, τα μαθήματα της Meghan διαρκούσαν 2 γεμάτες ώρες και κάλυπταν τα πάντα από το πώς να «χειριστεί» ένα πιρούνι μέχρι πώς να πίνει τσάι με τον σωστό τρόπο. (Δηλαδή εμείς, το κάνουμε λάθος;)

«Το απολάμβανε τόσο πολύ που ήθελε να ξαναέλθει», δήλωσε ο Fry για το μάθημα με την Meghan. «Η νεότερη γενιά δεν ξέρει ποια είναι η Κινέζικη πορσελάνη και σίγουρα δεν ξέρει τίποτα για το πώς να κρατήσει ένα φλιτζάνι και ένα πιατάκι ή πώς να χειριστεί ένα μαχαίρι και ένα πιρούνι».

«Έρχονται σε μας κυρίως για να μάθουν τι πρέπει να κάνουν σε ένα κοινωνικό γεγονός» συνέχισε ο Fry. «Το ίδιο πράγμα συνέβη και με τη Meghan, ήξερε ότι θα έπινε τσάι με τη βασίλισσα. Αλλά δεν ήξερε τι θα έπρεπε να κάνει».

Η Meghan - η οποία έκλεισε το μάθημα με το όνομα μιας φίλης της - έφυγε με όλες τις πληροφορίες που ενδεχομένως θα χρειαζόταν μια επίδοξη δούκισσα, γιατί τώρα και αυτή και η βασίλισσα παίρνουν το τσάι τους κανονικά και κανείς επίσης δεν έχει αναφέρει ότι δεν ξέρει να κρατά το πιρούνι! Μεγάλη πρόοδος Meghan!