Kate Middleton: Γιατί δεν την ήθελε η Ελισάβετ για τον William;

20.09.2019
Kate Middleton: Γιατί δεν την ήθελε η Ελισάβετ για τον William;
Η βασίλισσα είχε σοβαρότους ενδοιασμούς τον πρώτο καιρό της σχέσης με τον William

Όταν η Kate Middleton άρχισε να βγαίνει με τον πριγκίπισα William δεν έκανε την καλύτερη εντύπωση στη βασιλική οικογένεια και σύμφωνα με τους βασιλικούς ρεπόρτερ, η αποδοχή της από τη βασίλισσα ήταν μια μακρά διαδικασία.

Ήταν η περίοδος όπου η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ενέκρινε τη σχέση του εγγονού της με την αγαπημένη του που είχε γνωρίσει στο πανεπιστήμιο και είχε «σοβαρές ανησυχίες» .

Στο βιβλίο της «The Making of a Royal Romance», η ρεπόρτερ βασιλικών θεμάτων Katie Nicholl έγραψε ότι η βασίλισσα δεν είχε περάσει πολύ χρόνο με την Kate την περίοδο πριν το βασιλικό γάμο τον Απρίλιο του 2011 και ανησυχούσε ότι η Kate δεν είχε το κατάλληλο επίπεδο για να εισέλθει στη βασιλική οικογένεια.

«Mέσα της, είχε ιδιαίτερες ανησυχίες και πίστευε ότι η Kate έπρεπε να έχει δική της δουλειά και ταυτότητα πριν ανακοινωθεί ο αρραβώνας», έγραφε, ενώ άλλοι ρεπόρτερ βασιλικών θεμάτων ισχυρίστηκαν τότε ότι η Βασίλισσα ανησυχούσε ότι η τωρινή δούκισσα του Cambridge δεν έκανε αρκετά ή δεν δούλευε αρκετά σκληρά.

«Η βασίλισσα κάποτε σχολίαζε ότι η Κate δεν έκανε πολλά, γι 'αυτό νομίζω ότι δικαίως η είσοδός της στη βασιλική οικογένεια άργησε τόσο πολύ», δήλωσε ο ρεπόρτερ βασιλικών θεμάτων Phil Dampier, στο express.co.uk.

Τελικά η Kate κατάφερε να κερδίσει τη βασίλισσα και ένα από τα κοινά στοιχεία που τους συνδέει είναι η αγάπη τους για την ύπαιθρο.

Επιπλέον, μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα William το 2011, η Kate είναι ιδαιίτερα ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας και μητέρα τριών διαδόχων, ας μην το ξεχνάμε αυτό, με φήμες για τον τέταρτο να είναι ήδη στον... δρόμο!

Η δούκισσα αφιερώνει το χρόνο της για να στηρίξει μια σειρά φιλανθρωπικών σκοπών και οργανώσεων, πολλές από τις οποίες επικεντρώνονται στο να μπορέσουν να έχουν στα παιδιά το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή.

Ν. Μ.