Kate Middleton: Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να μη δεχθεί τον τίτλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας

23.09.2019
Kate Middleton: Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να μη δεχθεί τον τίτλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας
Όταν η βασίλισσα φύγει από αυτόν τον κόσμο ή αν παραιτηθεί πριν έρθει εκείνη η στιγμή, ο Κάρολος θα γίνει βασιλιάς. Σύμφωνα με τη σειρά διαδοχής, ο William θα γίνει πρίγκιπας της Ουαλίας και, λόγω αυτού, ο νέος τίτλος της Kate θα είναι πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ωστόσο όπως επισήμανε μία ρεπόρτερ βασιλικών θεμάτων, η Kate Middleton δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, όπως έγινε η πεθερά της, Diana.

H βασιλική ανταποκρίτρια του NOW, Imogen Lloyd-Webber, επεσήμανε πρόσφατα ότι «η Camilla είναι στην πραγματικότητα η πριγκίπισσα της Ουαλίας αλλά, προφανώς λόγω της προϊστορίας με την Diana, επέλεξε να είναι η δούκισσα της Κορνουάλης».

«Κάποια στιγμή, ο William θα γίνει πρίγκιπας της Ουαλίας. Όταν έρθει αυτή τη στιγμή θα προκύψει το ερώτημα: θα επιλέξει η Kate να ονομαστεί πριγκίπισσα της Ουαλίας, ή θα χρησιμοποιήσει έναν από τους δευτερεύοντες τίτλους της, όπως για παράδειγμα να συνεχίσει να είναι η δούκισσα του Cambridge;», αναρωτιέται η Lloyd-Webber, υπογραμμίζοντας ότι η όλη απόφαση είναι στο "χέρι" της Kate.

Ο πρίγκιπας Edward έκανε κάτι παρόμοιο κατά την τελετή της επιλογής του τίτλου. Ενώ οι αδελφοί του, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Andrew, είναι και οι δύο δούκες, έχει επιλέξει αντ 'αυτού να έχει τον τίτλο «κόμης του Wessex».

Αλλά η πιθανότητα να αποποιηθεί η Kate τον τίτλο της «πριγκίπισσας της Ουαλίας» δεν είναι και τόσο μεγάλη. Είναι κατανοητό ότι η Camilla Parker-Bowles επέλεξε να τον αποφύγει όταν παντρεύτηκε τον πρίγκηπα Κάρολο, δεδομένης της ιστορίας και των συνθηκών. Από την άλλη πλευρά για την Kate Middleton, είναι πιο πιθανό να θεωρηθεί τιμή και προνόμιο να υιοθετήσει τον πρώην τίτλο της Diana.

Επιπλέον, γιατί να μην θέλει να είναι μια πραγματική πριγκίπισσα;

Ν. Μ.