Letizia και Rania: Οι βασίλισσες της Ισπανίας της Ιορδανίας μοιράζονται τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες τους

17.12.2019
Letizia και Rania: Οι βασίλισσες της Ισπανίας της Ιορδανίας μοιράζονται τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες τους
Και εμείς περιμένουμε να λάβουμε ευχές από... Μπάκινχαμ!

8 και σήμερα μετράμε! Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει. Γενικά είναι αλήθεια ότι η επικοινωνία με το συμβατικό ταχυδρομείο έχει μειωθεί στο ελάχιστο, όμως έστω και διαδικτυακά, τις κάρτες μας τις στέλνουμε για ευχές. Το ίδιο και οι απανταχού εστεμμένοι.

Αυτή η εποχή του χρόνου, αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους γαλαζοαίματους να μοιραστούν με τους υπηκόους τους και τους φίλους τους, γενικότερα, νεότερες επίσημες εικόνες τους, μαζί με τις ευχές τους για το νέο έτος.

Το ίδιο κάνουν και πολύ "κοινοί θνητοί", "επώνυμοι" ή "ανώνυμοι", βεβαίως, αλλά εδώ θα ασχοληθούμε με τις γαλαζοαίματες ευχές, και υπογραμμίζοντας τη χαρακτηριστική αργοπορία στο γιορτινό υλικό του Μπάκινχαμ, θα ταξιδέψουμε σε Μαδρίτη και Αμμάν, μέσω των αντίστοιχων βασιλικών πορτρέτων που στάλθηκαν για τα "Χρόνια πολλά".

Ξεκινάμε από τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, η οποία παραμένει "πιστή" στο τελευταίο royal trend που λέει "όχι" στα στημμένα πορτρέτα και "ναι" σε πιο φυσικές πόζες. Ιδού λοιπόν πώς ευχήθηκαν φέτος ο βασιλιάς FelipeV, η βασίλισσα Letizia και οι κόρες τους, Leonor (14) και Sofia (12)

Μετά την Ισπανία, "πεταγόμαστε" στην Ιορδανία, όπου βρίσκουμε ακόμη μία άκρως στυλάτη και όμορφη βασίλισσα. Μιλάμε για τη βασίλισσα Rania, η οποία, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, μοιάζει πάρα πολύ με την ισπανίδα ομότιτλή της.

Στο ίδιο μήκος κύμματος και αυτή η royal πόζα με τον βασιλιά Abdullah II και τη βασίλισσά του να ποζάρουν με τα τέσσερα παιδιά τους φορώντας όλοι τα ίδια ρούχα (περίπου). Βλέπουμε τον διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Hussein (25), την πριγκίπισσα Iman (24), την πριγκίπισσα Salma (19), και τον πρίγκιπα Hashem 14).

Όσο για τη βρετανική royal family που αναφέραμε νωρίτερα; Πέρσι, είχαμε δει τις χριστουγεννιάτικες κάρτες τους στις 14 Δεκέμβρη ενώ φέτος, έχει φτάσει 17 και ακόμη τίποτα. Φαίνεται ότι τα συννεφάκια που έχουν μαζευτεί πάνω από το Μπάκινχαμ δεν επιτρέπουν να οργανωθεί κάτι τόσο χαρούμενο τόσο απλά!

Εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγα. Κάτι το σκανδάλου με τον πρίγκιπα Andrew, κάτι η "ταραχή" που έχει προκαλέσει γενικώς η Meghan, κάτι η φημολογία για τις κακές σχέσεις μεταξύ των πριγκίπων William και Harry, αλλά και η δυσαρέσκεια των Βρετανών για τα οικονομικά βάρη που επωμίζονται για τους royals τους σε συνδυασμό με τον πολιτικό αναβρασμό περί Brexit, ε... μάλλον ισχύει το "δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες" στη Ηνωμένο Βασίλειο.

Εμείς πάντως, περιμένουμε τις φετινές φωτογραφίες της royal family της Βρετανίας και, φυσικά, θα τις μοιραστούμε μαζί σας μόλις τις δούμε!

Ζωή Κίττα