H Kate αποφεύγει χάδι του William on camera και όλοι μιλάνε γι' αυτό σήμερα [video]

18.12.2019
H Kate αποφεύγει χάδι του William on camera και όλοι μιλάνε γι' αυτό σήμερα [video]
Μια στιγμή που "τσάκωσε" η κάμερα κι έχει γίνει viral εγείροντας πολλά... ερωτηματικά!!!

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge συμμετείχαν σε εορταστική εκπομπή του BBC με τίτλο "A Berry Royal Christmas", όπου εμφανίστκαν ως καλεσμένη της γνωστής σεφ Mary Berry, όμως, όπως προέκυψε, το ενδιαφέρον του κοινού δεν εστιάστηκε στη μαγερική και... "κιτρίνισε" λίγο!

Κάποια στιγμή και ενώ συζητούν καθισμένοι μπροστά από τζάκι, ο William φαίνεται να ακουμπά με το χέρι τον ώμο της συζύγου της. Κάποια στιγμή, εκείνη φαίνεται να κάνει μια σπασμωδική κίνηση για να "διώξει" το χέρι του από πάνω της και γυρίζοντας στους διπλανούς της, να γελά -ενδεχομένως και υπερβολικά έντονα- με έναν τρόπο "δεν έγινε και τίποτα".

Οι "αετομάτηδες" royal fans εντόπισαν το άβολο περιστατικό αμέσως και γέμισαν τα social media... ερωτηματικά. "Ουπς! Τι έγινε ρε παιδιά;".

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και ποικίλες. Οι "κακοπροέραιτοι" που ψάχνουν διαρκώς ΤΟ πρόβλημα στη σχέση τους, το βρήκαν. Οι υπόλοιποι, υποστήριξαν ότι αυτό που συνέβη, μάλλον, ήταν ότι η Kate δεν ένιωσε την περίσταση κατάλληλη για δημόσιες τρυφερότητες όποιου είδους μεταξύ τους, καθώς αυτό ίσως αποπροσανατόλιζε το κοινό από το "ζητούμενο" που, σίγουρα, δεν ήταν εκείνοι.

Βέβαια, εκ του αποτελέσματος, καταλήγουμε στο ότι μάλλον το αντίθετο κατάφερε η Kate... Όλοι με αυτό ασχολούνται σήμερα και όχι με το ότι παρακολούθησαν μία πολύ εορταστική και χαρούμενη εκπομπή με royal αέρα μεν, πολύ οικείο δε. Έστω!!