Επιτέλους: Η φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα των Cambridges μόλις αποκαλύφθηκε

18.12.2019
Επιτέλους: Η φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα των Cambridges μόλις αποκαλύφθηκε
Και πάλι με casual ύφος η royal οικογένεια σε μια πόζα στην εξοχή.

Μπορεί επίσημα να μην δόθηκε στη δημοσιότητα, όμως πριν από λίγες ώρες, η κάρτα που έστειλαν οι Cambridges φέτος για τα Χριστούγεννα διέρρεσε στο διαδίκτυο, μέσω Twitter.

Η δημοσίευση ήρθε από λογαριασμό μέλους των RAF Air Cadets, των οποίων η Kate είναι partron από το 2016, εξ ου και η προσωπική υπογραφή, όπως βλέπετε.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τους Cambridges, χαλαρούς και χαμογελαστούς επάνω σε μία vintage μηχανή και διπλανή θέση. Ο William κάθεται στη σέλα έχοντας τον Louis -ο οποίος φορά μια σαλοπέτα που έχουμε ξαναδεί- μπροστά του. Στα δεξιά του, η Kate ακουμπά στο δεξί χερούλι του τιμονιού και χαμογελά στον φακό φορώντας ένα ωραιότατο floral φόρεμα της φίρμας Boden, το οποίο, παρεμπιπτόντως, είναι ήδη sold out. Αριστερά του μπαμπά τα δυο μεγαλύτερα πριγκιπόπουλα, George και Charlote, ποζάρουν όλο χαμόγελα στον φακό.

Από το ντύσιμό τους γίνεται αντιληπτό ότι η φωτογραφία τοποθετείται στους καλοκαιρινούς ή, έστω, φθινοπωρινούς μήνες. Αναμένουμε τις λεπτομέρειες με την επίσημη παρουσίαση, όμως καταθέτουμε και μία... "συνωμοτική" σκέψη που θέλει τη διαρροή αυτή σκόπιμη, για να καλύψει τη "σκόνη" που σηκώθηκε όταν έλαβε τεράστια έκταση το περιστατικό με την Kate που αρνήθηκε χάδι του William on camera.

Για την ιστορία, και καθώς μόλις είδαμε την οικογένεια των Cambridges να φτάνει στο Μπάκινχαμ για το καθιερωμένο γιορτινό γεύμα της βασίλισσας, επιβεβαιώνουμε ότι η φωτογραφία της κάρτας (αν είναι αυτή η επίσημη και δεν αναμένουμε άλλη) είναι μερικών μηνών.

Στις σημερινές φωτογραφιές ο Louis φαίνεται πολύ μεγαλύτερος. Και μοιάζει τόσο πολύ στον αδελφό του!

Ζωή Κίττα