Πρίγκιπας Κάρολος: Ο θάνατος του πατέρα του, πρίγκιπα Φίλιππου, έκρυβε μια τραγική σύμπτωση

10.04.2021
Πρίγκιπας Κάρολος: Ο θάνατος του πατέρα του, πρίγκιπα Φίλιππου, έκρυβε μια τραγική σύμπτωση
Η μοίρα παίζει παράξενα παιχνίδια ακόμη και στις βασιλικές οικογένειες!

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ από το 1947, μακροβιότερο άρρεν μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και πιο αγαπημένος royal για το προσωπικό του παλατιού, πέθανε χθες [9/4/2021], δυο μήνες πριν συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής.

Την είδηση κοινοποίησαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μέσω social media πριν τα θέσουν σε παύση ως ένδειξη πένθους, τουλάχιστον μέχρι την κηδεία του δούκα του Εδιμβούργου.

Το ίδιο έκανε και ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Οίκου του, Clarence House. Υπό άλλες συνθήκες όμως, αυτή τη μέρα, η ανάρτηση που θα βλέπαμε μέσα από αυτό τον λογαριασμό (και όλους τους υπόλοιπους της βασιλικής οικογένειας) θα ήταν χαρμόσυνη!

Σα χθες, πριν από 16 χρόνια και συγκεκριμένα στις 9 Απριλίου του 2005, ο πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Καμίλα [φωτό κάτω], σε μια ένωση που "άργησε" πολλά χρόνια και "πήρε στον λαιμό της" -όπως υποστηρίζει μέχρι και σήμερα μεγάλο κομμάτι του βρετανικού λαού, και όχι μόνο- την πριγκίπισσα Diana, καθώς εκείνη μπήκε σε έναν γάμο εξ αρχής "χαμένο".

Η περσινή 15η επέτειος βρήκε το royal ζεύγος στη Σκωτία όπου ο Κάρολος ανάρρωνε από τον κορονοϊό που τον είχε "χτυπήσει" νωρίτερα.

Φέτος, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και το πένθος έχει πέσει επάνω στη μεγάλη τους μέρα με έναν τρόπο που θα τους ακολουθεί για πάντα από εδώ και πέρα.

Κάρολος - Camilla: Μια αναδρομή στο πολυτάραχο royal love story που κρατάει 50 χρόνια

Με την αφορμή, όμως, και θέλοντας να ελαφρύνουμε λίγο την ατμόσφαιρα, μοιραζόμαστε ένα εορταστικό βίντεο που δημιουργήθηκε πέρσι, "συνοψίζοντας" τα 15 χρόνια του γάμου τους και μας ξαναθυμίζει όλα τα σημαντικά γεγονότα αυτής της περιόδου -συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των πριγκιπικών γάμων. Ιδού και χρόνια πολλά: