Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος με 7 δισέγγονά τους - Μια απίθανη φωτογραφία που δεν είχαμε ξαναδεί

14.04.2021
Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος με 7 δισέγγονά τους - Μια απίθανη φωτογραφία που δεν είχαμε ξαναδεί
Ο πρίγκιπας Louis, μωράκι, στην αγκαλιά της βασίλισσας και η Kate πίσω από την κάμερα. Μία λήψη από τις πολλές που μοιράζονται τα μέλη της βασιλικής οικογένειας για να τιμήσουν τον δούκα του Εδιμβούργου. Οι Cambridges μοιράστηκαν μία στιγμή από το 2015 όπου ποζάρουν με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιππο στο Balmoral [επάνω].

Η βασίλισσα Ελισσάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος είχαν 10 δισέγγονα, με το τελευταίο μάλιστα να έχει γεννηθεί πολύ πρόσφατα και στο πάτωμα του μπάνιου! Ο λόγος για το τρίτο παιδί της Zara Tindal, κόρης της πριγκίπισσας Άννας και του συζύγου της Mike Tindall το οποίο ήταν πολύ... βιαστικό!

Τις μέρες που ακολούθησαν τον θάνατο του δούκα του Εδιμβούργου οι επίσημοι λογαριασμοί των μελών της βασιλικής οικογένειας μοιράζονται μνήμες και τιμή στον γαλαζοαίματο που "έφυγε" πριν συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής.

Ανάμεσα σε αυτές που ξεχωρίζουν σίγουρα είναι αυτή που μόλις είδαμε στον επίσημο λογαριασμό της βασίλισσας όπου βλέπουμε τη Μονάρχη με τον σύζυγό της και 7 από τα δισέγγονά τους στο κάστρο του Balmoral του 2018. Πίσω από την κάμερα η δούκισσα του Cambridge, όπως διαβάζουμε στα credits και στον καναπέ, αριστερά -καμαρωτός καμαρωτός- ο πρίγκιπας George, o λίγων μηνών τότε πρίγκιπας Louis στην αγκαλιά της προγιαγιάς του, κρατά το χέρι της παιχνιδιάρας πάντα αδελφής του, πριγκίπισσας Charlotte. Δίπλα της ο προπαππούς Φίλιππος και δίπλα σε αυτό, η μικρότερη κόρη του Peter Philips, γιου της πριγκίπισσας Άννας, Isla, η οποία κρατά στην αγκαλιά της τη δεύτερη κόρη της Zara Tindal, Lena και στην άκρη δεξιά η Mia, πρωτότοκη των Tindals. Πίσω από τον καναπέ, το άλλο "μούτρο" της βασιλικής οικογένειας, η Savannah Philips, μεγάλη αδελφή της Isla.

Ιδού η γλυκύτατη πόζα από την οποία λείπουν τα νεότερα μέλη της οικογένειας, ο Archie, και οι γιοι της πριγκίπισσας Ευγενίας και της Zara.