Πριγκίπισσα Ευγενία: Αποχαιρετά δημόσια τον παππού της με ένα συγκινητικό γράμμα

14.04.2021
Πριγκίπισσα Ευγενία: Αποχαιρετά δημόσια τον παππού της με ένα συγκινητικό γράμμα
Το δικό της "αντίο" μοιράστηκε με όλο τον κόσμο η νεαρή γαλαζοαίματη.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, βυθίζοντας στο πένθος όλη τη βρετανική βασιλική οικογένεια -και όχι μόνο. Παρά το γεγονός ότι το τέλος του 99χρονου συζύγου της βασίλισσας δεν ήρθε ως έκπληξη δεδομένων των συσωρευμένων προβλημάτων υγείας που είχε τον τελευταίο χρόνο, η είδηση του θανάτου του προκάλεσε μεγάλη θλίψη σε όλη τη χώρα.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου, οι οικείοι του προχώρησαν σε δημόσιες ανακοινώσεις προς τιμή του, ξεκινώντας από τον γιο του και διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Κάρολο, τον δούκα του Cambridge αλλά και και τον Harry o οποίος έφτασε στο Λονδίνο προκειμένου να παραβρεθεί στην κηδεία του παππού του το ερχόμενο Σάββατο (17/4/2021). Ο δούκας του Sussex θα συναντηθεί με την οικογένειά του για πρώτη φορά μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε από κοινού με τη Meghan στην Oprah τον περασμένο μήνα και προκάλεσε τριγμούς εντός και εκτός Παλατιού!

Σήμερα, ήταν η σειρά της πριγκίπισσας Ευγενίας, κόρης του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson να τιμήσει δημόσια τον παππού της. Ιδού η πολύ τρυφερή ανάρτησή της:

Πολυαγαπημένε μου παππού
Μας λείπεις πολύ
Θα είχες συγκινηθεί πολύ από όλα όσα γράφτηκαν για σένα τις τελευταίες μέρες.
Ο κόσμος θυμάται που καθόταν πλάι σου σε ένα δείπνο, ή που ανταλλάξατε χειραψία κάποια στιγμή, κόσμος που σε θυμάται να τους χαιρετάς στον δρόμο ή πόσα πολλά σήμαινε το βραβείο με το όνομά σου, που είχαν κερδίσει.
Εγώ θυμάμαι που κοντά σου έμαθα πώς να μαγειρεύων, πώς να ζωγραφίζω, τι να διαβάζω. Θυμάμαι να γελάω με τα αστεία σου και θέλω να μάθω τα πάντα για τη φανταστική ζωή σου και την θητεία σου στο ναυτικό.
⁣Θυμάμαι τα χέρια σου και το γέλιο σου και την αγαπημένη σου μπύρα.
Θα σε θυμάμαι μέσα από τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου και τα δισέγγονά σου.
Σ' ευχαριστώ για την αφοσίωση και την αγάπη που έδειξες σε όλους και ειδικότερα στη Γιαγιάκα, την οποία θα φροντίζουμε όλοι για σένα.
Με όλη μου την αγάπη
Ευγενία