Πρίγκιπας Harry: Ο "πάγος" από τους συγγενείς, η κουβέντα με τον πατέρα του και η επιστροφή στη Meghan

18.04.2021
Πρίγκιπας Harry: Ο "πάγος" από τους συγγενείς, η κουβέντα με τον πατέρα του και η επιστροφή στη Meghan
Μόνο εύκολες δεν ήταν αυτές οι μέρες για τον δούκα του Sussex, ο οποίος εκτός από τη στεναχώρια για τον θάνατο του αγαπημένου του παππού, είχε να διαχειριστεί κι άλλα ανοιχτά "μέτωπα", όπως, για παράδειγμα, την ψυχρότητα που δέχτηκε από μεγάλη μερίδα της οικογένειας. Και όλα αυτά... μόνος! Πάει όμως. Πέρασε κι αυτό. Πολύ σύντομα θα είναι και πάλι κοντά στο κορίτσι του!

Βαρύ το πένθος για τη βρετανική βασιλική οικογένεια που χθες (17/4/2021) αποχαιρέτησε τον πρίγκιπα Φίλιππο σε μια τελετή που παρακολούθησαν ζωντανά εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Εκτός από τη βασίλισσα και τη μοναξιά της που συγκίνησε πολύ κόσμο, τα βλέμματα όλων εστίασαν στις κινήσεις των δύο εγγονών της. Οι πρίγκιπες William και Harry θα βρισκόταν ξανά μαζί ύστερα από τις "βόμβες" που είχε ξεστομίσει ο "μικρός" και η σύζυγός του, Meghan Markle στην Oprah τον περασμένο μήνα. Οι φήμες ήθελαν τον μεγάλο "έξαλλο" και τη βασίλισσα να αναγκάζεται να λάβει μέτρα "χωρίζοντάς" τους στην πομπή προς την εκκλησία. Πράγμα που έγινε φυσικά, όμως, παρόλο που δεν έφτασαν δίπλα δίπλα στην εκκλησία, οι πρίγκιπες Williiam και Harry αποχώρησαν περπατώντας μαζί, έχοντας στο πλευρό της τη σύζυγο του πρώτου, δούκισσα του Cambridge, η οποία, έλαμψε -και συγκίνησε- με την ενδυματολογική της επιλογή.

Σήμερα, λοιπόν, έχουμε νεότερα επί του θέματος.

Σύμφωνα με την DailyMail, λοιπόν, ο Harry πέρασε αρκετά άσχημες ώρες καθώς έγινε δεκτός με μεγάλη ψυχρότητα από αρκετούς συγγενείς του. Χαρακτηριστικά, αναφέρεται ότι η θεία του, πριγκίπισσα Άννα και ο θείος του πρίγκιπας Edward με τη σύζυγό του Sophie δεν του μίλησαν καθόλου ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε και μετά την τελετή. Λέγεται, μάλιστα ότι την ίδια τακτική ακολούθησε και ο πρίγκιπας William, ο οποίος, μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα ήταν εκείνος που, στην ουσία ζήτησε από τη βασίλισα να τοποθετήσει τον ξάδελφό τους ανάμεσά τους στην πομπή προς την εκκλησία. Ο μεγάλος αδελφός του Harry φέρεται έξαλλος από τα όσα είπε ο "μικρός" δημόσια για την οικογένειά τους.

Κάτι η συγκίνηση του τελευταίου "αντίο", όμως, κάτι η "καπατσοσύνη" της Kate που είχε αναλάβει, σύμφωνα με βασιλικές πηγές "πυροσβεστικό ρόλο" ανάμεσα στα δυο αδέλφια, τελικά, ο κόσμος όλος είδε τους δυο γιους της Diana να περπατούν δίπλα δίπλα και να συνομιλούν μέχρι και φιλικά θα έλεγε κανείς, για πρώτη φορά μετά το Megxit -και αρκετό καιρό πριν από αυτό, δηλαδή!

Περισσότερες πληροφορίες για την έκβαση αυτής της σχέσης δεν έχουμε, όμως, σύμφωνα με την DailyMail, o Harry επρόκειτο σήμερα (18/4/2021) να δει τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο για λίγο. Οι δυο άντρες, λέγεται ότι θα έκαναν έναν περίπατο στους κήπους του Windsor λίγο πριν ο Harry πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Αύριο (19/4/2021) λέγεται ότι ανεβαίνει στο αεροπλάνο ο δούκας του Sussex προκειμένου να επιστρέψει στη σύζυγό του, Μeghan Markle και τον γιο τους, Archie.

Θυμίζουμε ότι η Meghan δεν παραβρέθηκε στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, παρόλο που το ήθελε πάρα πολύ, όπως άφησε να διαρρεύσει, καθώς λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, ο γιατρός της δεν της έδωσε την άδεια. Ωστόσο, τίμησε τον παππού του συζύγου της με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Φαίνεται πως η δούκισσα του Sussex συνόδευσε το στεφάνι που είχαν επιλέξει πολύ προσεκτικά για την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου με ένα ιδιόχειρο, συγκινητικό σημείωμα. Τα λουλούδια που στόλιζαν το στεφάνι είχαν επιλεγεί με μεγάλη φροντίδα απο τη Meghan και ήταν μεγάλης συναισθηματικής αξίας. Ως βάση στο στεφάνι η Απαλή Άκανθος, που αναφέρεται ως το εθνικό λουλούδι της πατρίδας του Φίλιππου, της Ελλάδας (μάλλον, της Μεσογείου γενικότερα, διαβάζουμε, τελικά), και το Ερύγγιο, που συνδέεται άμεσα με το Ναυτικό. Το στεφάνι συμπλήρωνε η αμπανούλα, σύμβολο ευγνωμοσύνης και αιώνιας αγάπης καθώς και δεντρολίβανο, λεβάντα και τριαντάφυλλα, για να υποδηλώσει τη μνήμη, την αφοσίωση και τον μήνα γέννησης του δούκα, τον Ιούνιο.