Πρίγκιπας Harry: Η συζήτηση με τον πατέρα του και τον αδελφό του καθυστερεί την επιστροφή στη Meghan - Ο ρόλος της βασίλισσας

19.04.2021
Πρίγκιπας Harry: Η συζήτηση με τον πατέρα του και τον αδελφό του καθυστερεί την επιστροφή στη Meghan - Ο ρόλος της βασίλισσας
Ενώ οι χθεσινές πληροφορίες ήθελαν τον πρίγκιπα Harry να πετά σήμερα (19/4/2021) για Αμερική, νεότερες τον θέλουν να καθυστερεί την επιστροφή του για χάρη της βασιλικής οικογένειάς του και κυρίως, της γιαγιάς του.

Δύο μέρες μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου και τα βλέματα είναι ακόμη στραμμένα στο Μπάκιγχαμ όπου καταγράφονται εξελίξεις σε διάφορα "μέτωπα". Κυρίαρχο ζήτημα, όμως, μετά την εύλογη έννοια που έχουν όλοι για τη βασίλισσα, είναι το θέμα του πρίγκιπα Harry.

Ο δούκας του Sussex παραβρέθηκε στην κηδεία του παππού του, αν και χωρίς τη σύζυγό του, Meghan Markle, η οποία δεν μπόρεσε να κάνει το ταξίδι λόγω εγκυμοσύνης, όμως δεν έγινε δεκτός με... ανοικτές αγκάλες από τα μέλη της οικογένειάς του. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι η θεία του, πριγκίπισσα Άννα και ο θείος του πρίγκιπας Edward με τη σύζυγό του Sophie δεν του μίλησαν καθόλου ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε και μετά την τελετή. Λέγεται, μάλιστα ότι την ίδια τακτική ακολούθησε και ο πρίγκιπας William μέχρι που τα πράγματα εξομαλύνθηκαν μετά την τελετή.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της DailyMail, o πρίγκιπας Harry θα επέστρεφε στο Λος Άντζελες σήμερα, έχοντας μάλιστα μιλήσει πρώτα με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο. Οι δυο τους, λέγεται ότι θα έκαναν ένα περίπατο στο Windsor όπου θα μιλούσαν για όλα.

Νεότερα από της πηγές της έκδοσης, όμως, αναφέρουν ότι το εισιτήριο του δούκα του Sussex έχει ανοιχτή επιστροφή και φαίνεται ότι, τελικά εκείνος θα μείνει κι άλλο στο Λονδίνο.

Ένας από τους λόγους που φέρεται να έπαιξαν ρόλο στην απόφασή του αυτή είναι τα γενέθλια της γιαγιάς του την ερχόμενη Τετάρτη. Στις 21 Απριλίου 2021 η βασίλισσα συμπληρώνει 95 χρόνια ζωής και η μέρα θα είναι, ίσως η πιο δύσκολη της ζωής της γιατί θα την περάσει πρώτη φορά εδώ και 73 χρόνια, χωρίς τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, μάλιστα, λόγω πένθους, για πρώτη φορά από τότε που ανέβηκε στον θρόνο, η βασίλισσα δεν θα δώσει στη δημοσιότητα το καθιερωμένο πορτρέτο.

Η βασιλική οικογένεια έχει αποφασίσει να σταθεί στο πλευρό της όσο περισσότερο μπορεί και ο Harry θέλει να συμμετάσχει σε αυτό.

Επιπλέον, οι πληροφορίες της DailyMail αναφέρουν ότι χθες, ο πρίγκιπας Harry συναντήθηκε με τον πατέρα του αλλά και τον αδελφό του χθες. Η συνάντηση κράτησε περίπου δυο ώρες, κινήθηκε σε ήπιους τόνους και το πρόσημο στο τέλος ήταν θετικό παρότι δεν υπήρξε συγκεκριμένη εξέλιξη ως προς καμία κατεύθυνση.

Αναμένουμε τα νεότερα λοιπόν...