Ο πρίγκιπας Harry επέστρεψε στην Αμερική με... άδεια χέρια!

21.04.2021
Ο πρίγκιπας Harry επέστρεψε στην Αμερική με... άδεια χέρια!
Παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παραμένει στο Λονδίνο για τα γενέθλια της γιαγιάς του που είναι σήμερα (21/4/2021) ο Harry, τελικά, γύρισε στο σπίτι του, στη Meghan και τον Archie και, μάλλον, όπως ακριβώς έφυγε, χωρίς να έχει γίνει κάνενα ουσιαστικό βήμα προς τη γεφύρωση του χάσματος που προκλήθηκε στην οικογένειά του και τον αφορά άμεσα.

Το περασμένο Σάββατο, η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είπε το τελευταίο "αντίο" στον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή 8 μέρες νωρίτερα, στα 99 του χρόνια.

Λόγω Covid και τον περιορισμών που η πανδημία συνεπάγεται, στην τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε όπως ακριβώς την είχε σχεδιάσει ο ίδιος ο εκλιπών, παραβρέθηκαν 30 άτομα του στενού οικογενειακού κύκλου, που προσκλήθηκαν από το Παλάτι.

Μεταξύ αυτών και ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος έφτασε στο Λονδίνο χωρίς τη σύζυγό του, Meghan, η οποία δεν έλαβε την άδεια να ταξιδέψει λόγω εγκυμοσύνης. Ο δούκας του Sussex συναντήθηκε με τους συγγενείς του για πρώτη φορά μετά την εκκρηκτική συνέντευξη που εκείνος και η Meghan παραχώρησαν στην Oprah τον προηγούμενο μήνα.

Τα πράγματα ήταν παράξενα, όντως, με τα δυο αδέλφια να ξεκινούν χωριστά την τελετή και να καταλήγουν μαζί, πράγμα που αναπτέρωσε τις ελπίδες για γεφύρωση του μεταξύ τους χάσματος. Πράγμα, όμως, που δεν έγινε τελικά, όπως φαίνεται.

Λέγεται ότι τα αδέλφια του πρίκιπα Κάρολου ούτε καν μίλησαν στον ανιψιό τους όμως εκείνος, θέλησε να τον πλησιάσει. Φαίνεται, λοιπόν, ότι την επομένη της κηδείας ο Κάρολος συναντήθηκε με τον μικρό του γιο, παρουσία του μεγάλου, όμως, καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, "κανείς από τους δύο δεν ήθελε να τον αντιμετωπίσει μόνος".

"Άνθρακες ο θησαυρός" όμως. Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ οι συζητήσεις απέβησαν άκαρπες και το κενό μεταξύ τους, χαοτικό!

Ο Κάρόλος έφυγε για την Ουαλλία όπου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα περάσει ιδιωτικά την υπόλοιπη περίοδο του πενθους του, ενώ θα "σκεφτεί και το μέλλον της μοναρχίας" που δέχτηκε πολλά χτυπήματα τελευταία.

R

Όσο για τον Harry; Οι φήμες που τον ήθελαν να παραμένει στο Λονδίνο για τα σημερινά γενέθλια της βασίλισας γιαγιάς του, μάλλον διαψεύδονται. Καθώς η Ελισάβετ σήμερα γίνεται 95 ετών και γιορτάζει, πρώτη φορά τα τελευταία 73, χωρίς τον αγαπημένο της σύζυγο, ο δούκας του Sussex επέστρεψε στη βάση του.

Σύμφωνα με την DailyMail ο Harry επέστρεψε χθες (20/4/2021) στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, στο σπίτι του, στην έγκυο σύζυγό του και στο παιδί τους. Τα υπόλοιπα, προφανώς, παραμένουν σε... παύση!