Βασίλισσα Ελισάβετ: Δείτε την με μαγιό στην ηλικία των 14 ετών

12.05.2021
Βασίλισσα Ελισάβετ: Δείτε την με μαγιό στην ηλικία των 14 ετών
Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά το θάνατο του συζύγου της Δούκα του Εδιμβούργου, πρίγκιπα Φιλίππου. Έδειχνε καλά ενώ συμμετείχε σε μια βιντεοκλήση με την Royal Life Saving Society.

Ντυμένη με ένα λιλά σύνολο συνδυασμένο με ένα μαργαριταρένιο κολιέ και σκουλαρίκια, η βασίλισσα Ελισσάβετ ανακάλεσε αγαπημένες αναμνήσεις από τη δική της εμπειρία με την φιλανθρωπική οργάνωση , συμπεριλαμβανομένης της κατάκτησης του βραβείου Life Saving όταν ήταν 14 χρονών.

Με το χρώμα του μωβ να συνδέεται συχνά με τους βασιλιάδες, η ενδυματολογική επιλογή της Αυτής Μεγαλειότητας θα μπορούσε να είναι μια επίδειξη στωικότητας, καθώς αναφορές επιβεβαιώνουν ότι δεν σχεδιάζει να παραιτηθεί από τον θρόνο της σύντομα.

Επιστρέφοντας στο περιεχόμενο της διαδικτυακής συνάντησης, λοιπόν, μαθαίνουμε ότι η βασίλισσα κέρδισε το βραβείο διάσωσης τον Φεβρουάριο του 1941 και ήταν μάλιστα μία από τους πρώτους νέους στην Κοινοπολιτεία που το κατακτούσε. Ιδού και το βίντεο που μοιράστηκε από τη στιγμή.

«Δεν συνειδητοποίησα ότι ήμουν η πρώτη - το έκανα και έπρεπε να δουλέψω πολύ σκληρά γι 'αυτό», είπε η βασίλισσα στη βιντεοκλήση.

«Ήταν υπέροχο επίτευγμα και ήμουν πολύ περήφανη που φορούσα το σήμα στο μπροστινό μέρος του μαγιό μου. Ήταν πολύ μεγάλο, σκέφτηκα».

Όταν η βασίλισσα ανέφερε ότι είχε συμβεί «πολύ καιρό πριν», ο αναπληρωτής πρόεδρος της οργάνωσης, Clive Holland, είπε: «Μεγαλειοτάτη, όταν λέτε ότι ήταν πολύ καιρό πριν, ήταν στην πραγματικότητα πριν από 80 χρόνια».

Η βασίλισσα απάντησε με γέλια λέγοντας: «Αυτό είναι φοβερό»!

Η Αυτής Μεγαλειότητα απένειμε στη διάρκεια της βιντεοκλήσης, το King Edward VII Cup στον Stephen Beerman σε αναγνώριση της συνεισφοράς του στην πρόληψη πνιγμών.