Πρίγκιπας Φίλιππος: Λείπει πολύ στα εγγόνια του

18.05.2021
Πρίγκιπας Φίλιππος: Λείπει πολύ στα εγγόνια του
Όλοι στη βασιλική οικογένεια πενθούν για την απώλεια του δούκα του Εδιμβούργου.

Σε ένα ευχαριστήριο σημείωμα που εστάλη σε όσους πολίτες μοιράστηκαν μαζί τους τα συλλυπητήριά τους μετά το θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge δήλωσαν ότι ο εκλιπών πρίγκιπας λείπει από όλους στην οικογένειά τους, συμπεριλαμβανομένων των τριών παιδιών τους, του πρίγκιπα George, της πριγκίπισσας Charlotte, και του πρίγκιπα Lοuis.

Την περασμένη εβδομάδα, ο λογαριασμός στο Instagram «Miss Royal Reply» ανέβασε μια φωτογραφία του σημειώματος που έστειλαν ο William και η Kate ως απάντηση σε όσους έστειλαν τα συλλυπητήριά τους. Η δακτυλογραφημένη σημείωση, που συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία του πρίγκιπα Φίλιππου, αναφέρει:

«Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge σας ευχαριστούν για τα ευγενικά σας λόγια μετά το θάνατο του δούκα του Εδιμβούργου. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν συγκλονιστεί απίστευτα από τα πολλά μηνύματα συμπαράστασης που έχουν λάβει τις τελευταίες εβδομάδες.

«Θα λείψει σε όλους ο πολύ αγαπημένος τους παππούς και προ-πάππους, αλλά το μήνυμά σας έδωσε μεγάλη παρηγοριά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ο πρίγκιπας Κάρολος έστειλε επίσης γλυκές ευχαριστίες σε fans που έγραψαν υποστηρικτικά μηνύματα μετά το θάνατο του πατέρα του.

«Ο πρίγκιπας της Ουαλίας ευχαριστεί πολύ για το πολύ ευγενικό σας μήνυμα. Η Αυτού Μεγαλείοτητα έχει συγκινηθεί από τα πολλά γενναιόδωρα μηνύματα που έχουν ληφθεί τις τελευταίες ημέρες. Έδωσαν μεγάλη συμπαράσταση σε αυτήν την πολύ λυπηρή στιγμή», τόνιζε το σημείωμα του Καρόλου. «Ο πρίγκιπας της Ουαλίας σας στέλνει τις θερμότερες ευχαριστίες και τις καλύτερες ευχές του».

Ο Κάρολος περιέλαβε μια σπάνια, ασπρόμαυρη παιδική φωτογραφία του με τον αείμνηστο πατέρα του στην κάρτα του.