Επέτειος γάμου για Harry και Meghan: Σπάνιες behind the scenes εικόνες από τη μεγάλη μέρα τους

19.05.2021
Επέτειος γάμου για Harry και Meghan: Σπάνιες behind the scenes εικόνες από τη μεγάλη μέρα τους
Τρία χρόνια γάμου συμπληρώνουν σήμερα (19/5/021) ο δούκας και η δούκισσα του Sussex και αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι οι σχέσεις με την οικογένεια εκείνου είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, διανύουν μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους καθώς σύντομα περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, ένα κοριτσάκι που θα κάνει τον Archie τους μεγάλο αδελφό!

Ήταν 19 Μαΐου του 2018 όταν ο πρίγκιπας Harry και η εκλεκτή της καρδιάς του, κοινή θνητή, Meghan Markle παντρεύτηκαν ενώπιων Θεού και ανθρώπων.

Στο μεταξύ, έχουν συμβεί πάρα πολλά καθώς ενώ την πρώτη επέτειο γάμου τους την περάσαν στο Λονδίνο, με τον γιο τους, Archie, να έχει μόλις γεννηθεί, στη δεύτερη είχαν ήδη εγκαταλείψει την Αγγλία και τη βασιλική οικογένεια, με στόχο να στηριχθούν στις δικές τους δυνάμεις και να διαχωρήσουν τελείως τις θέσεις τους από το Παλάτι.

Η διαδικτυακή σιωπή από την πλευρά των royals ήταν... εκκωφαντική πέρσι και έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει φέτος, ιδιαίτερα μετά την εκρηκτική συνέντευξη που έδωσαν οι Sussexes στην Oprah και, στην ουσία, έσπασε τελειωτικά τους όποιους δεσμούς άντεχαν ακόμη μεταξύ τους.

Η Meghan και ο Harry έχουν επέτειο γάμου κι αποκαλύπτουμε το μυστικό της πρώτης τους κοινής εμφάνισης [photos]

Επιστρέφοντας όμως στις behind the scenes εικόνες από τον γάμο τους, ιδού η ανάρτηση που είχαν κάνει στον επίσημο λογαριασμό τους (τότε που ήταν ενεργός) με αφορμή την πρώτη επέτειό τους.

«Σήμερα είναι η πρώτη επέτειος γάμου για τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex. Οι αυτού υψηλότητες αντάλλαξαν όρκους στο παρεκκλήσει του Αγ. Γεωργίου μέσα στο Windsor Castle στις 19 Μαΐου 2018.
Το τραγούδι που ακούγεται, το “This Little Light of Mine”, επελέγη από το ίδιο το ζευγάρι. Ελπίζουμε να απολαύσετε όλοι την αναβίωση αυτής της σιγμής καθώς θα βλέπετε μερικές behind the scenes φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή μέρα Ένα μήνυμα από τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex: Ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την υποστήριξη. Ο καθένας σας έκανε αυτή τη μέρα πιο ξεχωριστή και της έδωσε μεγαλύτερο νόημα», έγραφαν τότε στη λεζάντα και ιδού οι μοναδικές στιγμές.