Πρίγκιπας Harry: Η άγνωστη φιλία με πασίγνωστο ηθοποιό

17.05.2021
Πρίγκιπας Harry: Η άγνωστη φιλία με πασίγνωστο ηθοποιό
Όσα είπε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του

Σε πρόσφατη εμφάνιση του πρίγκιπα Harry στο podcast του Dax Shepard "Armchair Expert", ο ίδιος μίλησε για τη δύσκολη ζωή στο παλάτι και πώς τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως φαίνονται, καθώς και για τον τρόπο που τον μεγάλωσε ο πατέρας του, μεταβιβάζοντας του έναν "κύκλο πόνου και ταλαιπωρίας”.

Πρίγκιπας Harry: Η Meghan, η Diana, η ψυχοθεραπεία, ο γενετικός κύκλος του πόνου και η... Αχίλλειος Πτέρνα του - 10 αποκαλύψεις που θα συζητηθούν

Ο πρίγκπας Harry όμως αναφέρθηκε όμως και στην άγνωστη μέχρι τώρα φιλία του με τον διάσημο ηθοποιό, Orlando Bloom. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και η σύντροφός του και τραγουδίστρια Katy Perry μένουν στο ίδιο τετράγωνο με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle. Το ζευγάρι αποφάσισε να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα πέρσι, μετακομίζοντας στη 14 εκατομμυρίων έπαυλη στο Montecito της Καλιφόρνιας μαζί με τον 2 ετών γιο τους, Archie.

Ο πρίγκιπας Harry, αναφέρθηκε, λοιπόν στη μεταξύ τους σχέση, μοιράζοντας με τον Shepard και το κοινό μια πρόσφατη συζήτησή τους. Ειδικότερα, οι νέοι μπαμπάδες συνομιλούν συνήθως για τους παπαράτσι που καραδοκούν στη γειτονιά τους, ειδοποιώντας ο ένας τον άλλο για να προσέχουν. Ο Bloom, λοιπόν του είχε στείλει μια φωτογραφία από έναν παπαράτσι που στεκόταν έξω από το σπίτι και προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφίες του ίδιου και της οικογένειάς του.

Μeghan Markle: Το κρυφό μήνυμα στο βιβλίο της με αποδέκτη τη βασίλισσα Ελισάβετ

Ο Orlando Bloom θα ενσαρκώσει τον Δούκα του Sussex, δανείζοντας τη φωνή για τις ανάγκες της animated παρωδίας "The Prince" που θα προβληθεί σύντομα από το HBO Max.