Ποια είναι τα 6 πράγματα που δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της η βασίλισσα Ελισάβετ

22.05.2021
Ποια είναι τα 6 πράγματα που δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της η βασίλισσα Ελισάβετ
Αν και η βασίλισσα Ελισάβετ έχει ήδη «συλληφθεί» να παραβιάζει ορισμένα αυστηρά βασιλικά πρωτόκολλα, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες από τους οποίους απλώς δεν μπορούσε να αποδράσει. Αυτό οδήγησε σε έναν κατάλογο καθημερινών πραγμάτων τα οποία η Αυτής Μεγαλειότητα δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να κάνει, όπως να γιορτάσει κανονικά τα γενέθλιά της ή να ανοίξει τα δώρα την ημέρα των Χριστουγέννων. Σε αυτό το κείμενο θα διαβάσεις μια σειρά από εκπληκτικά φυσιολογικά πράγματα που η Βασίλισσα δεν έκανε ποτέ.

Δεν μπορεί να βγάλει selfies

Τώρα που τα social media είναι επίσημα μέρος του κόσμου μας, η λήψη selfie είναι εξίσου το ίδιο με μια κανονική φωτογραφία. Ωστόσο, η βασίλισσα Ελισάβετ κατάφερε να μείνει μακριά από αυτήν την τάση, καθώς δεν επιτρέπεται σε όλη τη βασιλική οικογένεια να βγάζει selfie με τους θαυμαστές της.

The Crown: Ποια είναι η γνώμη της Ελισάβετ και της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας για τη σειρά του Netflix

Δεν επιτρέπεται να ανοίξει τα δώρα την ημέρα των Χριστουγέννων

Στις περισσότερες χώρες, τα πρωινά της Ημέρας των Χριστουγέννων οι άνθρωποι ανοίγουν τα δώρα κάτω από το δέντρο. Αλλά για τη βασίλισσα, αυτό δεν ισχύει. Από τη βικτωριανή εποχή, τα δώρα στη βασιλική οικογένεια ανοίγονται την παραμονή των Χριστουγέννων την ώρα του τσαγιού, όταν όλη η οικογένεια βρίσκεται μαζί.

Δεν έχει πάει ποτέ στο σχολείο

Η βασίλισσα Ελισάβετ και η αδελφή της, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, ήταν τα τελευταία 2 μέλη της βασιλικής οικογένειας που εκπαιδεύτηκαν στο σπίτι. Η βασίλισσα είχε ειδικούς δασκάλους που της δίδαξαν συνταγματική ιστορία, γαλλικά και μάλιστα παρακολούθησε μαθήματα συντήρησης οχημάτων κατά την εφηβεία της.

Ποτέ δεν ψήφισε

Η βασίλισσα Ελισάβετ και η οικογένειά της μπορούν να ψηφίσουν, αλλά επιλέγουν να μην το κάνουν. Αυτό συμβαίνει επειδή η βασιλική οικογένεια έχει έναν κανόνα που απαιτεί να διατηρηθεί όσο το δυνατόν πιο ουδέτερα πολιτικά και η βασίλισσα ακολουθεί αυστηρά αυτήν την εντολή.

Δεν πρέπει να γιορτάσει τα γενέθλιά της τη σωστή ημέρα

Ήταν μια παράδοση από το 1748: ένας βασιλιάς ή μια βασίλισσα θα γιορτάσουν τα γενέθλιά τους μόνο το καλοκαίρι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πρέπει να κάνουν μια μεγάλη, δημόσια γιορτή και το καλοκαίρι είναι ευκολότερο –λόγω του καλού καιρού - για όλους. Η Ελισάβετ γεννήθηκε στις 21 Απριλίου αλλά πάντα γιορτάζει τα γενέθλιά της το δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου.

Το απίστευτο ρεκόρ της βασίλισσας Ελισάβετ - Δείτε την με όλους τους πρωθυπουργούς που έχει διορίσει από το 1953!

Δεν έχει κάνει ποτέ μια λίστα για το σουπερ-μαρκετ

Μπορεί να είναι μια ρουτίνα για τις περισσότερες από εμάς, αλλά όχι για τη βασίλισσα. Τα ψώνια είναι ένα από τα πράγματα που δεν χρειάζεται να ανησυχεί η Αυτής Μεγαλειότητα και η οικογένειά της, αφού το προσωπικό το παλατιού είναι αυτό που φροντίζει για όλα τα ψώνια.