Ο Harry και η Meghan έχουν επέτειο αλλά η βασίλισσα στέλνει ευχές σε άλλα εγγόνια της

19.05.2021
Ο Harry και η Meghan έχουν επέτειο αλλά η βασίλισσα στέλνει ευχές σε άλλα εγγόνια της
Στον επίσημο λογαριασμό το Παλατιού έγινε ανάρτηση σήμερα, αλλά οι ευχές δεν πήγαιναν στους Sussexes που συμπληρώνουν τρία χρόνια γάμου. Για άλλες χαρές μιλά η βασίλισσα...

Σήμερα 19/5/2021 συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ημέρα που ο πρίγκιπας Harry και η αγαπημένη του, Meghan Markle, παντρεύτηκαν στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor της Αγγλίας, εκεί όπου, για την ιστορία, κηδεύτηκε τον περασμένο μήνα ο σύζυγος της βασίλισσας, πρίγκιπας Φίλιππος.

Οι σχέσεις του ζεύγους με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας δεν είναι και οι καλύτερες μετά την τηλεοπτική τους εμφάνιση στην Oprah, αλλά και τις συνεχόμενες αποκαλύψεις από πλευράς τους για τις "δυσκολίες" που αντιμετώπισαν ζώντας στο Παλάτι. Πρόσφατα, μάλιστα ο Harry μοιράστηκε κι άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το κακό που έκανε η ζωή αυτή στην ψυχική του υγεία και πόσο πολύ τον βοήθησε η Meghan να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα.

Σήμερα, λοιπόν, και τελώντας εν αναμονή για να δούμε πώς θα τιμήσουν τη μέρα αυτή οι ίδιοι οι Sussexes, έχει ενδιαφέρον να δούμε αν στους επίσημους λογαριασμούς των βρετανών royals τηρηθεί η ίδια εκκωφαντική σίγη που παρατηρήσαμε και πέρσι.

Στο πλαίσιο αυτό, καταγράφηκε μια κίνηση στον επίσημο λογαριασμό του Παλατιού, όμως δεν είναι αυτό που νομίζεις.

Η βασίλισσα ανακοίνωσε πριν από λίγο την εγκυμοσύνη της εγγονής της, πριγκίπισσας Beatrice η οποία είχε παντρευτεί τον αγαπημένο της, Edoardo Mapelli Mozzi, τον Ιούλιο του 2020. Το μωρό αναμένεται, με το καλό, τον Φθινόπωρο του 2021 και οι ευχές ακολούθησαν την ανάρτηση μαζικά!

Η ώρα η καλή για το νέο βασιλικό μωράκι που, για την ιστορία θα είναι το δωδέκατο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ, μετά και τη γέννηση του BabySussex No2 που αναμένεται το καλοκαίρι.

Θυμίζουμε ότι το δέκατο δισέγγονο της Ελισάβετ γεννήθηκε πριν από λίγους μήνες στο... πάτωμα του μπάνιου! ενώ το μωρό της αδελφής της Beatrice, πριγκίπισσας Eugenie γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2021 και ήταν το royal δισέγγονο Νο9.