Jasmin Grace Grimaldi: Η εξώγαμη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου ποζάρει μαζί με τη μητέρα της

14.08.2021
Jasmin Grace Grimaldi: Η εξώγαμη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου ποζάρει μαζί με τη μητέρα της
Η νεαρή κοπέλα καμαρώνει πολύ συχνά -και δημόσια- για τους γονείς της.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή στο πλευρό της Charlene, η οποία, παρεμπιπτόντως αυτές τις μέρες αναρρώνει από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, και των διδύμων τους, όμως ο πρίγκπας Αλβέρτος του Μονακό υπήρξε ιδιαίτερα... "μπερμπάντης" στα νιάτα του και τα τέσσερα (!) εξώγαμα παιδιά του έρχονται να επιβεβαιώσουν του λόγου το αληθές.

Για την ακρίβεια, ο 63χρονος, σήμερα, γαλαζοαίματος έχει αναγνωρίσει δύο από αυτά: τον 17χρονο Alexander Grimaldi-Coste, γιο της πρώην αεροσυνοδού από το Τόνγκο Nicole Coste με την οποία ο Αλβέρτος είχε μία εφήμερη σχέση, και την 29χρονη Jazmin, κόρη της αμερικανίδας πρώην σερβιτόρας και νυν μεσίτριας Tamara Rotolo.

Στη φωτογραφία στη συνέχεια, τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του "άτακτου" πρίγκιπα, τα οποία, για την ιστορία, δεν έχουν καμμία διεκδίκηση ούτε δικαίωμα στον θρόνο των Μονεγάσκων, ποζάρουν μαζί σε μία από τις πολλές κοινές τους εμφανίσεις.

Η Jasmin έχει μιλήσει δημόσια για τον πατέρα της, αλλά και για τη μητέρα της, υπογραμμίζοντας την αγάπη που νιώθει και για τους δύο αλλά και για τον σύζυγο της μητέρας της, τον άνθρωπο που γνώρισε για πατέρα της μεγαλώνοντας.

Και για να έχουμε και εικόνα, ιδού η Jasmin μαζί με τη μητέρα της.

Η Jasmin έχει μοιραστεί κι άλλες φορές εικόνες της μητέρας της και εμείς ξεχωρίζουμε μία ακόμη, από τον καιρό που εκείνη ήταν μωράκι, πολύ κοντά, δηλαδή, στην περίοδο που ο Αλβέρτος και η μητέρα της είχαν σχέση.