Πριγκίπισσα Diana: Τι είπε στο τελευταίο τηλεφώνημα πριν το θάνατο της

20.06.2021
Πριγκίπισσα Diana: Τι είπε στο τελευταίο τηλεφώνημα πριν το θάνατο της
Οι τραγικές λεπτομέρειες από τις τελευταίες ώρες ζωής της

Ένα από τα έμπιστα άτομα της πριγκίπισσας Diana ανακάλεσε το τελευταίο τους τηλεφώνημα τη νύχτα του συγκλονιστικού θανάτου της στο Παρίσι, το 1997. Ο Richard Kay, βασιλικός δημοσιογράφος και φίλος της πριγκίπισσας, θυμήθηκε την τηλεφωνική συνομιλία, λέγοντας: "Της μίλησα εκείνο το βράδυ. Η αστυνομία είπε ότι η τελευταία κλήση που έκανε ήταν σε μένα".

Πριγκίπισσα Diana: Η μυστηριώδης συνάντηση με τον John F. Kennedy Jr. - Τι της ζήτησε ο γιος του JFK

Η μητέρα του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry, που τότε ήταν 15 και 12 χρονών, ήταν "σε ένα πολύ καλό μέρος" λέει ο Kay, αλλά πάνω απ 'όλα, "ήθελε να επιστρέψει και να δει τα αγόρια της". Όπως ο ίδιος λέει, η Diana ήταν πρόθυμη να γυρίσει μια νέα σελίδα στη ζωή της. "Ήταν απελπισμένη να δοκιμάσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να κάνει κάτι διαφορετικό για να εξερευνήσει ένα διαφορετικό είδος δικαιωμάτων".

Πρίγκιπας William: Η συγκινητική εξομολόγηση για την ημέρα που έχασε τη μητέρα του

Ο Kay είναι ένας από τους πολλούς φίλους και μέλη της οικογένειας που θυμούνται και μιλούν για την πριγκίπισσα λίγες ημέρες πριν από την 1η Ιουλίου, που θα ήταν τα 60α γενέθλιά της. Οι γιοι της θα συναντηθούν για πρώτη φορά μετά την κηδεία του παππού τους, για να τιμήσουν τη μνήμη της μητέρας τους στα γενέθλιά της. "Θα είναι μια συναισθηματική μέρα", είπε ο αδελφός της Κάρολος, "αλλά θα είναι ένα αφιέρωμα σε μια χαμένη και πολύ αγαπημένη αδερφή και μητέρα".