Πριγκίπισσα Ευγενία: Οι πρώτοι 4 μήνες του γιου της, August, μέσα από φωτογραφίες του Instagram

22.06.2021
Πριγκίπισσα Ευγενία: Οι πρώτοι 4 μήνες του γιου της, August, μέσα από φωτογραφίες του Instagram
Ο August Philip Hawke Brooksbank είναι μόλις μερικών μηνών, αλλά είναι ήδη το αστέρι του λογαριασμού της μητέρας του, πριγκίπισσας Ευγενίας στο Instagram.

Από τη γέννηση του, τον Φεβρουάριο του 2021, ο μικρός Αugust εμφανίζεται σταθερά στα social media. Δες παρακάτω τις πιο αξιολάτρευτες φωτογραφίες του νεογέννητου μωρού του βασιλικού ζευγαριού και ετοιμάσου να "λιώσεις.

Ο Αugust δεν έδειξε το πρόσωπό του στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Η πριγκίπισσα Ευγενία μοιράστηκε αυτήν την πολύτιμη φωτογραφία του χεριού του μωρού της για να ανακοινώσει την άφιξή του στον κόσμο.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, η Eugenie μοιράστηκε αυτή τη γλυκιά σειρά πορτρέτων, που τραβήχτηκε από τη μαία της. «Θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τον Αugust Philip Hawke Brooksbank .. Σας ευχαριστούμε για τόσα υπέροχα μηνύματα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη για αυτόν τον μικρό άνθρωπο, oι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε αυτές τις φωτογραφίες μαζί σας», έγραψε η Ευγενία στη λεζάντα.

Η Ευγενία γιόρτασε την πρώτη της Ημέρα της Μητέρας με μια φωτογραφία του μωρού της τυλιγμένο σε μια κουβερτούλα ανάμεσα σε μερικά λουλούδια.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που είμαι η μαμά του Αugust και όπως βλέπετε απολαμβάνω την πρώτη μου Ημέρα της Μητέρας. Γιορτάζω επίσης για την όμορφη μου μαμά με αυτήν την φωτογραφία από τον Μάρτιο του 1990. Με έχεις διδάξει τόσα πολλά», έγραψε στη λεζάντα.

Μόλις μια μέρα μετά τα γενέθλιά της, η πριγκίπισσα Ευγενία δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες του γιου της που φορούσε ένα κορμάκι που είχε γραμμένο πάνω το όνομά του, August.

Προς τιμήν των γενεθλίων του Jack Brooksbank, η πριγκίπισσα μοιράστηκε μερικά νέα στιγμιότυπα του συζύγου της, μερικά από τα οποία περιελάμβαναν τον μικρό August.

Για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος για το 2021, η Eugenie δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της φύσης, συμπεριλαμβανομένης μιας γλυκιάς στιγμής με τον μικρό Αugust με μερικά όμορφα κίτρινα λουλούδια στο φόντο.

Προς τιμήν της Ημέρας του Πατέρα, η πριγκίπισσα Eugenie μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών του συζύγου της Jack Brooksbank με το αγοράκι τους.