Πρίγκιπας Κάρολος: Φεύγει από το Λονδίνο για να μη συναντηθεί με τον γιο του, Harry!

23.06.2021
Πρίγκιπας Κάρολος: Φεύγει από το Λονδίνο για να μη συναντηθεί με τον γιο του, Harry!
Φαίνεται ότι τα πράγματα εξακολουθούν να είναι τεταμένα μεταξύ του πρίγκιπα Kαρόλου και του πρίγκιπα Harry. Η Sun αναφέρει ότι ο Κάρολος δεν έχει στα σχέδια του να δει τον γιο του όταν θα επιστρέψει στην Αγγλία για την αποκάλυψη του αγάλματος της πριγκίπισσας Diana στο Παλάτι του Kensington - το οποίο ο Ηarry παρήγγειλε μαζί με τον αδελφό του πρίγκιπα William.

«Ο Κάρολος θα αφήσει τα αγόρια να το κάνουν. Ο Harry θα πρέπει να μπει σε καραντίνα για τουλάχιστον πέντε ημέρες όταν προσγειωθεί στην Αγγλία, πιθανότατα στο Frogmore Cottage στο Windsor», λέει μια πηγή στη Sun. «Ο Κάρολος έχει καταστήσει σαφές ότι δεν θα είναι κοντά ... γιατί πηγαίνει στη Σκωτία. Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ των τριών».

Ο Harry αναμένεται να φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο αργότερα αυτό το μήνα, θα μπει σε καραντίνα όπως προαναφέραμε και στη συνέχεια θα παραυρεθεί με τον William στην αποκάλυψη του αγάλματος της μητέρας του την 1η Ιουλίου. Μια άλλη πηγή είπε ότι «Τα αγόρια θα περπατήσουν μαζί από σεβασμό για τη μαμά τους» αλλά θα βγάλουν ξεχωριστούς λόγους.

«Δεν υπήρξαν προσωπικές συζητήσεις ή τυπικές συνομιλίες, μόνο μια πολύ σύντομη και απλή ανταλλαγή μηνυμάτων», ανέφερε η πηγή, για τις συνομιλίες του Harry και του William. «Η σχέση εξακολουθεί να είναι πολύ τεταμένη και δεν υπάρχει ακόμη ένδειξη ότι θα υπάρξει κάποια συνάντηση σύντομα».

William και Harry: H συνήθεια που κληρονόμησαν από τον Κάρολο
και τους έφερνε σε δύσκολη θέση στο σχολείο

Μια άλλη πηγή ανέφερε ότι οι ξεχωριστοί λόγοι που θα βγάλουν ο William και ο Harry στην αποκάλυψη του αγάλματος, έχουν προκαλέσει «ανησυχία» ότι η γλώσσα του σώματός θα τους κάνει να φαίνονται σαν να μην είναι «ενωμένοι». Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι ήταν φιλικοί στο ομαδικό chat που είχαν για τη γέννηση της μικρής Lilibet, οπότε ελπίζουμε ότι η ατμόσφαιρα τουλάχιστον δεν θα έχει ένταση!

Νικολέτα Μακρή