Πρίγκιπας Harry: Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι ο μοναδικός σύμμαχος του

24.06.2021
Πρίγκιπας Harry: Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι ο μοναδικός σύμμαχος του
Από τότε που o Ηarry και η Meghan Markle αποχώρησαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και ειδικά μετά από τη συνέντευξη με την Oprah Winfrey, ο πρίγκιπας Harry φαίνεται να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την οικογένειά του. Εκτός από ένα μέλος.

Αν και έχει έξι ξαδέλφια (καθώς και τον ήδη απομακρυσμένο αδερφό του, πρίγκιπα William), ο Harry φαίνεται να είναι πιο κοντά με την πριγκίπισσα Eugenie, τη μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson.

«Η Eugenie ήταν πάντα κάτι περισσότερο από ξαδέλφη του Harry. Ήταν επίσης οι πιο κοντινοί φίλοι», έγραψαν οι Omid Scobie και Carolyn Durand στη βιογραφία «Finding Freedom».

«Από όλα τα εγγόνια της βασίλισσας, ο Harry και η Eugenie έχουν μια από τις πιο φυσιολογικές σχέσεις. Όπως και ο Harry, η Eugenie είναι πιστή, ειλικρινής και πολύ διασκεδαστική. Οι δύο τους πέρασαν πολλές μέρες βγαίνοντας μαζί στο Λονδίνο».

Η Meghan είπε, μάλιστα, στη συνέντευξη της Oprah: «Η Eugenie και εγώ γνωριζόμασταν πριν εγώ γνωρίσω τον Harry και έτσι ένιωσα άνετα. Είμαστε φίλοι μαζί τους και κάνουμε παρέα».

Ήταν επίσης η μητέρα της Eugenie, Sarah, που δίδαξε στην Meghan πώς να υποκλιθεί πριν συναντήσει τη βασίλισσα στο Royal Lodge του Windsor.

Όταν ο Harry και η Meghan αποχώρησαν από τους ρόλους τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, σε αυτό που ονομάστηκε «Megxit», μια πηγή είπε στο Us Weekly : «Η Eugenie είναι πραγματικά το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας με την οποία η Meghan είναι ακόμα κοντά».

Μια άλλη πηγή παρατήρησε: «Είναι ένα είδος αταίριαστου ζευγαριού, αλλά παραμένουν κοντά η μία στην άλλη. Συνδέονται με τις (τότε) εγκυμοσύνες τους».

Ο δεσμός του Harry και της Εugenie είναι τόσο βαθύς που ο Ηarry και η Meghan επέτρεψαν στην Eugenie και τον σύζυγο της Jack να πάνε να μείνουν στην κατοικία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Frogmore Cottage στο Windsor, όταν οι ίδιοι μετεγκαταστάθηκαν στην Καλιφόρνια.

«Το Frogmore Cottage εξακολουθεί να είναι η κατοικία του δούκα και της δούκισσας του Sussex στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι χαρά τους που μπορούν να ανοίξουν το σπίτι τους στην πριγκίπισσα Eugenie και τον Jack, καθώς ξεκινούν τη δική τους οικογένεια», ανέφερε μια πηγή στο PEOPLE τον Νοέμβριο του 2020.

Πριγκίπισσα Ευγενία: Οι πρώτοι 4 μήνες του γιου της, August,
μέσα από φωτογραφίες του Instagram

Μετά την άφιξη του στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παραστεί στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Diana προς τιμήν των 60 χρόνων από τη γέννηση της, o Harry θα μπει σε καραντίνα στο Frogmore Cottage μαζί με τον ξάδελφό του Jack και τον μικρό August.

«Το εξοχικό σπίτι είναι κυριολεκτικά χωρισμένο στα δύο, που σημαίνει ότι ο Harry μπορεί να απομονωθεί στο μισό του σπιτιού χωρίς να έρθει ποτέ σε επαφή με τον ξάδελφό του και την οικογένειά του. Φαίνεται ότι αυτό έχει κανονιστεί από τότε ο Harry επέστρεψε τον περασμένο Απρίλιο στο Ηνωμένο Βασίλειο για την κηδεία του παππού του, Φίλιππου.

Τώρα, το "θεματάκι" που προέκυψε όταν η πρώτη εγκυμοσύνη της Meghan αποκαλύφτηκε στον γάμο της Eugenie, επισκιάζοντας κατά κάποιον τρόπο τις δικές της χαρές, φαίνεται να "ισοφαρίστηκε" με την απόφαση του Παλατιού να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της αδελφής της πριγκίπισσας, Beatrice, ανήμερα της επετείου των Sussexes φέτος. Μάλλον, πάντως, πρόκειται για "θέμα" του Παλατιού και όχι των ίδιων των ξαδελφών!