Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Πότε αποκάλυψαν στον γιο τους, George, ότι κάποια στιγμή θα γίνει βασιλιάς

25.06.2021
Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Πότε αποκάλυψαν στον γιο τους, George, ότι κάποια στιγμή θα γίνει βασιλιάς
Πόσοι άνθρωποι στον κόσμο μαθαίνουν στην παιδική ηλικία τους, ότι κάποια στιγμή θα γίνουν βασιλιάδες μιας χώρας-υπερδύναμης;

Ο πρωτότοκος των Cambridges βρίσκεται στην τρίτη θέση στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο μετά τον παππού του, πρίγκιπα Κάρολο και τον πατέρα του. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μίλησαν στον πρίγκιπα George για τον μελλοντικό του ρόλο ως βασιλιά της Αγγλίας «κάπου γύρω στα έβδομα γενέθλιά του», όπως ισχυρίστηκε ένας συγγραφέας βασιλικών θεμάτων.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge καθυστέρησαν, μάλιστα, να συζητήσουν για τη «ζωή της μελλοντικής βασιλικής υπηρεσίας και καθηκόντων» του μεγαλύτερου γιου τους για να του δώσουν μια «κανονική οικογενειακή ανατροφή».

Σε ένα νέο κεφάλαιο του βιβλίου του Battle of Brothers, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ο συγγραφέας Robert Lacey αποκάλυψε πως ο William και η Kate, ήθελαν να συζητήσουν το θέμα σε μια «ελεγχόμενη στιγμή κατά την κρίση τους».

«Ο William δεν έχει αποκαλύψει στον κόσμο πώς και πότε ανακοίνωσε τα σημαντικά νέα στον γιο του. Ίσως μια μέρα ο George θα μας πει την ιστορία. Αλλά κάπου γύρω στα έβδομα γενέθλια του, το καλοκαίρι του 2020, πιστεύεται ότι οι γονείς του μικρού πρίγκιπα, του αποκάλυψαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα περιλαμβάνει στο μέλλον η ζωή του», έγραψε.

Kate – William: Οι 5 επιτυχημένοι κανόνες που ακολουθούν στο μεγάλωμα των παιδιών τους

«Στόχος του William ως πατέρας, είναι να δώσει στο γιο του «μια φυσιολογική οικογενειακή ανατροφή», επιτρέποντας στη μοναρχία «να παραμείνει προσιτή και να συμβαδίζει με τη σύγχρονη εποχή».

Εάν η συζήτηση πράγματι πραγματοποιήθηκε γύρω στα έβδομα γενέθλιά του, αυτό σημαίνει ότι ο πρίγκιπας George δεν ήξερε ότι θα είναι μελλοντικός βασιλιάς όταν πόζαρε στη περίφημη φωτογραφία «Four Monarchs» τον Δεκέμβριο του 2019 δίπλα στην 95χρονη τότε Βασίλισσα, τον πατέρα του William και τον παππού του πρίγκιπα Κάρολο.

«Ο πρίγκιπας είχε τοποθετηθεί σε ένα σκαλοπάτι για να είναι πιο κοντά στο επίπεδο της γιαγιάς του», λέει ο Lacey στο βιβλίο του για τη φωτογραφία.

«Τι συναρπαστική και ιστορική εικόνα για να μας θυμίζει την ουσία του βασιλικού συστήματος! Η σημερινή βασίλισσα με τρεις μελλοντικούς μονάρχες. Όλοι οι ζωντανοί κληρονόμοι».

«Σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες, αυτή η επίσημη φωτογραφία, που τραβήχτηκε στο Buckingham Palace Throne Room, μια εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα του 2019, ήταν ιδέα του πρίγκιπα Καρόλου».

Πέρυσι, ένας ειδικός από το παλάτι ισχυρίστηκε ότι ο George ξέρει ότι είναι «πολύ διαφορετικός» από τα αδέλφια του γιατί συχνά περνάει χρόνο «μόνος του» με τη προγιαγιά του και τον παππού του, τον Κάρολο.

George, Charlotte, Louis, Archie, Lili; Τι λένε τ' άστρα για τα πέντε πριγκιπόπουλα
βάσει των γενεθλίων τους;

Η σχολιάστρια βασιλικών θεμάτων Katie Nicholl ισχυρίζεται ότι ο συγκεκριμένος «αποκλεισμός» της πριγκίπισσας Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, σημαίνει ότι ο George «καταλαβαίνει ότι είναι διαφορετικός από αυτούς» - παρά τις προσπάθειες του δούκα και της δούκισσας του Cambridge να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους ως ίσα.

Παρά το γεγονός ότι ο George είναι τρίτος στη σειρά στο θρόνο, οι γονείς του δεν τον μεγαλώνουν με κάποια ειδική μεταχείριση ούτε τον κακομαθαίνουν, είπε η Katie στο περιοδικό OK.