Πρίγκιπας Κάρολος: Τι είπε ο γιος του, πρίγκιπας William και τον έκανε να δακρύσει

30.06.2021
Πρίγκιπας Κάρολος: Τι είπε ο γιος του, πρίγκιπας William και τον έκανε να δακρύσει
Ο πρίγκιπας Κάρολος μπορεί να φαίνεται ότι είναι ένας σκληρός πατέρας ωστόσο έχει και τις στιγμές αδυναμίας με τα παιδιά του. Ο διάδοχος του βρετανικου θρόνου έχει παραδεχτεί ότι δάκρυσε ακούγοντας τον γιο του, πρίγκιπα William να μιλάει για τη σημασία της διαδοχής.

Σε ένα κλιπάκι από το ντοκιμαντέρ του 2019 «Prince Charles: Inside the Duchy of Cornwall», το οποίο ήλθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας, ο ερευνητής Mervyn Keeling μιλά στον πρίγκιπα William για το δουκάτο της Κορνουάλης.

Μιλώντας για τη σημασία της οικογένειας, ο πρίγκιπας William λέει: «Άρχισα να σκέφτομαι πώς μια μέρα θα κληρονομήσω το δουκάτο και τι θα κάνω με αυτό. Νομίζω ότι είναι πραγματικά σημαντικό, από την πλευρά της oικογένειας».

Ο πρίγκιπας Kάρολος παραδέχτηκε ότι «με συγκίνησε βαθιά αυτό που είπε. Ειλικρινά με έκανε να κλαίω. Aπλά ακούγοντας τα λόγια του William, έκανε για μένα τα τελευταία 50 χρόνια να αξίζουν».

William και Kate: Το απίθανο βίντεο με τα παιδιά τους που μοιράστηκαν για τα 10 χρόνια γάμου

Ο δούκας του Cambridge μίλησε για το «πάθος» του για τη γεωργία και αποκάλυψε ότι τα παιδιά του, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis , παίζουν ήδη με τα τρακτέρ καθώς εκείνος ετοιμάζεται να κληρονομήσει μια μέρα το δουκάτο - ένα ιδιωτικό χαρτοφυλάκιο γης, οικονομικές επενδύσεις και περιουσία - από τον πατέρα του.

Το δουκάτο της Κορνουάλης καλύπτει μια τεράστια έκταση 52.000 εκταρίων σε 21 κομητείες στη Νοτιοδυτική Αγγλία. Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν ο μακροβιότερος δούκας στην ιστορία του δουκάτου και είναι ευθύνη του να διαχειρίζεται το κτήμα για να βεβαιωθεί ότι είναι οικονομικά βιώσιμο για την τοπική κοινότητα.

Η γλυκιά αυτή στιγμή μεταξύ του Καρόλου και του William έρχεται σε μια δύσκολη εβδομάδα για τη βασιλική οικογένεια. Την Πέμπτη, το άγαλμα της πριγκίπισσας Diana θα αποκαλυφθεί στο παλάτι του Kensington και δημιουργήθηκε για να τιμήσει τη ζωή και το έργο της.

Ο δούκας του Cambridge θα παρευρεθεί στην εκδήλωση όπως έχει ήδη γίνει γνωστό από καιρό και θα συναντηθεί με τον μικρότερο αδελφό του Harry. Tα δύο αδέλφια έχουν να βρεθούν μαζί από την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, τον Απρίλιο.

Ο βασιλικός ιστορικός Robert Lacey είπε στο HELLO! ότι πιστεύει ότι η εκδήλωση θα είναι μια ευκαιρία για τους αδελφούς να βελτιώσουν τη σχέση τους.

«Νομίζω ότι αυτό θα δημιουργήσει μεγάλη πρόοδο», λέει ο Robert. «Θα βρεθούν μαζί από τις αντίθετες πλευρές του κόσμου για τον συγκεκριμένο σκοπό, δηλαδή να τιμήσουν τη μητέρα τους και τι περισσότερο θα μπορούσαν να κάνουν προς τιμήν της; Να αρχίσουν να συμφιλιώνονται».