Πρίγκιπας George: Βρέθηκε στο γήπεδο και ενθουσίασε τους Άγγλους φιλάθλους [photos]

01.07.2021
Πρίγκιπας George: Βρέθηκε στο γήπεδο και ενθουσίασε τους Άγγλους φιλάθλους [photos]
Ο πρίγκιπας George έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο Wembley την περασμένη Τρίτη, για να παρακολουθήσει την Αγγλία στον αγώνα της εναντίον της Γερμανίας στο πλαίσιο του Euro 2020.

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ο εφτάχρονος γλυκύκατος πρίγκιπας τραγούδησε μαζί με τους φιλάθλους τον εθνικό ύμνο της χώρας του ενώ στεκόταν ανάμεσα στον δούκα και τη δούκισσα του Cambridge.

Ο George ήταν ντυμένος με ένα navy κοστούμι και γραβάτα για να ταιριάζει με τον William,ενώ το "executive" ύφος του σχολιάστηκε με πολύ χιούμορ στα social media. Η πάντα κομψή Κate φορούσε ένα όμορφο κόκκινο σακάκι από τo Zara με χρυσά κουμπιά, ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι ενώ τα μαλλιά της τα είχε κυματιστά.

Οι οπαδοί της Αγγλίας ενθουσιάστηκαν καθώς η ομάδα τους έγραψε ιστορία κερδίζοντας 2-0. Ήταν η πρώτη τους νίκη επί της γερμανικής ομάδας μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν στην τηλεόραση περισσότεροι από 25 εκατομμύρια οπαδοί, με πολλούς να γράφουν στα social media ότι ο πρίγκιπας George είναι το «γούρι» της Αγγλίας. Οι φίλαθλοι έκαναν σχόλια και στο Twitter όπως: «Όλοι οι αγώνες ποδοσφαίρου πρέπει να είναι γίνονται πριν πάει για ύπνο ο πρίγκιπας George» και «νομίζω ότι ο George είναι το τυχερό γούρι για την Αγγλία. Χαίρομαι που τον βλέπω να απολαμβάνει τον αγώνα».

Kate – William: Οι 5 επιτυχημένοι κανόνες που ακολουθούν στο μεγάλωμα των παιδιών τους

Ήταν μια μεγάλη στιγμή για τον George να βρίσκεται στο προσκήνιο χωρίς τα μικρότερα αδέλφια του, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis και πιστεύεται ότι είναι η πρώτη φορά που παρακολούθησε την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Τι λένε τ' άστρα για τα πέντε πριγκιπόπουλα βάσει των γενεθλίων τους;

Οι Cambridges δεν ήταν τα μόνα διάσημα πρόσωπα που παρακολούθησαν και πανηγύρισαν το παιχνίδι από τη βασιλική σουίτα. Εκεί ήταν οι φίλοι τους, David Beckham και ο γιος του Romeo, η τραγουδίστρια Ellie Goulding που τραγούδησε στο γάμο τους πριν από δέκα χρόνια, ο Ed Sheeran και η σύζυγός του Cherry Seaborn.