Ο πρίγκιπας Harry γράφει την αυτοβιογραφία του και το Παλάτι τρέμει - Τι είπε ο ίδιος για το εγχείρημα αυτό

20.07.2021
Ο πρίγκιπας Harry γράφει την αυτοβιογραφία του και το Παλάτι τρέμει - Τι είπε ο ίδιος για το εγχείρημα αυτό
"Το γράφω όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα αλλά ως ο άντρας που έχω γίνει", εξηγεί, μεταξύ άλλων, ο δούκας του Sussex.

Τα νέα είναι επίσημα. Ο εκδοτικός Οίκος Penguin Random House ανακοίνωσε ότι πρόκειται να εκδόσει "τα οικεία και εγκάρδια απομνημονεύματα ενός από τις πιο συναρπαστικές και επιδραστικές φιγούρες των καιρών μας, παγκοσμίως", αναφερόμενος, φυσικά στον πρίγκιπα Harry.

Σύμφωνα με τον εκδοτικό Οίκο, πρόκειται για την "απόλυτη καταγραφή των εμπειριών, περιπετειών, απώλειας και μαθημάτων ζωής που τον έκαναν αυτό που είναι σήμερα". Η αυτοβιογραφία του Harry θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως, μαζί με μία ηχητική έκδοση που θα εκδοθεί ταυτόχρονα και τα έσοδα, στο σύνολό τους, θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.


.
Ο ίδιος ο Harry εξέδωσε μια ανακοίνωση που συνόδευσε αυτή του εκδοτικού Οίκου και στην οποία διαβάζουμε τα εξής:

Το γράφω όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα αλλά ως ο άντρας που έχω γίνει. Έχω φορέσει πολλά καπέλα όλα αυτά τα χρόνια, κυριολεκτικά και μεταφορικά και η ελπίδα μου είναι με την αφήγηση της ιστορίας μου -τα πάνω, τα κάτω, τα λάθη, τα μαθήματα που πήρα- να μπορέσω να βοηθήσω να φανεί ότι ανεξάρτητα από το πού προερχόμαστε, έχουμε πολλά περισσότερα κοινά από όσα πιστεύουμε. Είμαι βαθύτατα ευγνώμων για την ευκαιρία του να μοιραστώ αυτά που έμαθα στην πορεία της ζωής μου μέχρι τώρα και ανυπομονώ για τον κόσμο να διαβάσει μια από πρώτο χέρι καταγραφή της ζωής μου που είναι ακριβής και ολοκληρωτικά αληθινή.

Ο Harry και η Μeghan ανακοίνωσαν επίσημα ότι παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2020 και από εκείνη τη στιγμή, η βασιλική οικογένεια μοιάζει σα να κοιτάζει συνέχεια πίσω από τον... σβέρκο της! Οι Sussexes φαίνονται αποφασισμένοι να μοιραστούν με όλο τον κόσμο τα πιο προσωπικά τους βιώματα και το κάνουν σε κάθε ευκαιρία.

Μετά την εκρηκτική συνέντευξη του ζεύγους στην Oprah, το βιβλίο του Harry ήταν απολύτως αναμενόμενο για πολύ κόσμο που δεν αποκλείει ένα παρόμοιο εγχείρημα και από την Meghan.

Εν αναμονή, λοιπόν, εμείς. Σε αναμμένα κάρβουνα οι βρετανοί royals. Οι αποκαλύψεις θα είναι, σίγουρα, πολλές.