Πρίγκιπας George: Ο έξυπνος τρόπος με τον οποίον τον προετοιμάζουν οι γονείς του, για τον μελλοντικό του ρόλο ως βασιλιά

21.07.2021
Πρίγκιπας George: Ο έξυπνος τρόπος με τον οποίον τον προετοιμάζουν οι γονείς του, για τον μελλοντικό του ρόλο ως βασιλιά
Ο πρωτότοκος των Cambridges έχει ένα τεράστιο καθήκον μπροστά του καθώς μια μέρα θα γίνει βασιλιάς. Για να τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει μια τόσο μεγάλη ευθύνη, William και Kate τον εισάγουν ήδη έξυπνα στη βασιλική ζωή με ανώδυνους αλλά ουσιαστικούς τρόπους. Συμπεριλαμβανομένου του να του επιτρέπουν να παρακολουθεί ποδόσφαιρο!

Η Kate και ο William έχουν συχνά αναφέρει ότι θέλουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε ένα «πραγματικό, ζωντανό περιβάλλον», αλλά εξακολουθούν να έχουν την ευθύνη να προετοιμάσουν τον πρίγκιπα George για τον σημαντικό ρόλο που έχει μπροστά του.

Έχοντας αυτό κατά νου, το ζευγάρι πήρε τον πρίγκιπα George να παρακολουθήσει την Αγγλία να παίζει στο Wembley στο Euro 2020, ως «έξυπνο» τρόπο να τον εισαγάγει στα βασιλικά καθήκοντα.

Σύμφωνα με τη βασιλική ρεπόρτερ των Sunday Times Roya Nikkah, ήταν μια έξυπνη κίνηση του ζευγαριού: «Ήταν ένας πολύ έξυπνος τρόπος να τον εισαγάγουν σε δημόσια καθήκοντα σε τόσο νεαρή ηλικία, επειδή αυτό είναι επίσημο καθήκον για τον πρίγκιπα George σε ηλικία επτά ετών. Είναι υπέροχο και ευχάριστο και υπάρχει πολύ συναίσθημα. Το να τον συνηθίσουν σε μεγάλα πλήθη και να γνωρίζει ότι παρακολουθείται από εκατομμύρια ανθρώπους, είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος να το καταφέρουν».

Ο πρίγκιπας George, ο οποίος ονομάστηκε στοργικά «φαρσέρ που λατρεύει να παίζει κόλπα», θα γίνει οκτώ χρονών την επόμενη εβδομάδα και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε πώς θα γιορτάσει η οικογένεια τα πρώτα του γενέθλια μετά το lockdown.

Είμαστε βέβαιοι ότι η εκκολαπτόμενη φωτογράφος Kate θα επιδείξει τις δεξιότητές της καταγράφοντας μια ακόμη υπέροχη στιγμή του γιου της.