Ο πρίγκιπας George έχει γενέθλια και μοιάζει όλο και περισσότερο στον μπαμπά William [photos]

22.07.2021
Ο πρίγκιπας George έχει γενέθλια και μοιάζει όλο και περισσότερο στον μπαμπά William [photos]
8 ετών γίνεται σήμερα ο πρωτότοκος των Cambridges και η μαμά Kate, όπως κάθε χρόνο, μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία του, την οποία, όπως κάθε φορά τράβηξε η ίδια.

Ήταν 22 Ιουλίου 2013 όταν η Kate Middleton έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί από τον γάμο της με τον πρίγκιπα William, ο οποίος είναι ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο. Ο πρίγκιπας George Alexander Louis μπήκε αμέσως στην τρίτη σειρά της διαδοχή "σπρώχνοντας" τον θείο Harry πιο πίσω και ετοιμάζεται από πολύ μικρή ηλικία για τη στιγμή που θα γίνει βασιλιάς. "Το παιδί που έχει πεπρωμένο να γίνει ο βασιλιάς Γεώργιος ο Τέταρτος", γράφουν σήμερα στις βρετανικές εφημερίδες!

Από μικρός, ο νεαρός πρίγκιπας έδειχνε... "ατσαλάκωτος" σε κάθε του εμφάνιση και μάλιστα στα 5 του χρόνια μπήκε στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους άντρες (!).

Με τον George, η Kate έκανε γνωστή και την ενασχόλησή της με τη φωτογραφία καθώς από το πρώτο κιόλας πορτρέτο του -μέχρι και το τελευταίο του βενιαμίν Louis- είναι εκείνη που φωτογραφίζει τα παιδιά της.

Πάτησε τον σύνδεσμο για να θυμηθείς μερικές από τις πιο όμορφες φωτογραφίες του μικρού πρίγκιπα.

Χθες, λοιπόν, με την αφορμή των σημερινών γενεθλίων του George, η Kate μοιράστηκε ένα νέο πορτρέτο του γιου της και όλος ο κόσμος παρατήρησε την ομοιότητα με τον πατέρα του που γίνεται ολοένα και πιο μεγάλη.

Ο George μοιάζει, όντως πολύ στον πατέρα του και όσο μεγαλώνει αυτό είναι πιο εμφανές. Ο μικρός πρίγκιπας, λοιπόν, θα γίνει μια μέρα βασιλιάς. Τι επιφυλάσσουν, όμως, τ' άστρα για εκείνον;

Η Theresa Cheung, μία βρετανίδα αστρολόγος και αναλύτρια ονείρων, με συγγραφική δράση επίσης, υποστηρίζει ότι η γενέθλια μέρα του καθενός αποκαλύπτει απίστευτα έγκυρα στοιχεία για το πεπρωμένό του ως ενήλικα και χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό ανατολικής και δυτικής αστρολογίας μαζί με νουμερολογία, αναλύει τα δεδομένα και δίνει ένα συγκεκριμένο προφίλ κάθε φορά. Το έκανε για όλα τα πριγκιπόπουλα της Βρετανίας και ιδού τη σημείωσε για τον πρωτότοκο των Cambridges.

Από πολύ μικρή ηλικία ο πρωτότοκος των Cambridges, που τον ερχόμενο μήνα θα συμπληρώσει οκτώ χρόνια ζωής, θα έχει αντιληφθεί τη σημασία της αυτάρκειας. Γεννημένος στην αλλαγή ζωδίου, μεταξύ του ευαίσθητου/στοργικού Καρκίνου και του παθιασμένου/χαρισματικού Λέοντα, ο George θα έχει πάντα... στρατιές θαυμαστών. Καθώς μεγαλώνει, θα γίνει ένας "καρδιοκατακτητής", ένας άνθρωπος των πράξεων και όχι των λόγων που όμως μπορεί να βρεθεί σε δυσάρεστες καταστάσεις καθώς θα έχει την τάση "να κάνει πρώτα και να σκέφτεται μετά". Αυτή η στάση του, βέβαια, θα αποτελέσει και έμπνευση για άλλους,

Ο πρίγκιπας George θα είναι αρκετά παρορμητικός στις πράξεις του εξ ου και θα έχει περιόδους με τα πάνω και τα κάτω του, όμως δεν θα είναι από αυτούς που θα τα παρατήσουν εύκολα, ούτε θα γυρίσουν την πλάτη τους σε άλλους. Σύμφωνα με τον αριθμό της γέννησής του, το 4, θα είναι πρακτικός και αξιόπιστος, όμως με βάση τον αριθμό της συμπεριφοράς του που είναι το 2 τον βλέπουμε πιο ευαίσθητο. Σε συνδυασμό, φαίνεται η επιτυχία και η ευτυχία του βασίζονται στη δυνατότητά του να παραδεχτεί ότι δεν είναι άφθαρτος και τα λάθη του μπορούν να γίνουν ο μεγαλύτερος δάσκαλός του. Όταν καταφέρει να συνδυάσει το θάρρος με το όραμά του και λίγη υπομονή και αυτοπειθαρχία δεν θα τον σταματά κανείς.

Ο George θα ξεχωρίζει στα αθλήματα και θα έλκεται από ό,τιδήποτε του ζητά να βρίσκεται σε διαρκή δράση, σωματική ή πνευματική. Είναι πολύ πιθανό να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική, την εκπαίδευση ή τις επιχειρήσεις και όταν φτάσει η στιγμή να κατασταλάξει και να κάνει οικογένεια, μάλλον θα κάνει πολλά παιδιά.

Ακόμη και αν η υπερπροσπάθεια και τα πολλά μέτωπα που ανοίγει τον εξαντλούν, η θέλησή του για διαρκή επαναφόρτιση και νέες προκλήσεις τον χαρακτηρίζουν ως γεννημένο να επιβιώνει και να εμπνέει, ως ηγέτη. Με λίγα λόγια, ναι, θα γίνει ένας εξαιρετικός -και γοητευτικότατος- βασιλιάς μια μέρα.