Πρίγκιπας Harry: Σε ποιο πρόσωπο, φοβάται η βασιλική οικογένεια, ότι θα επιτεθεί με το βιβλίο του

23.07.2021
Πρίγκιπας Harry: Σε ποιο πρόσωπο, φοβάται η βασιλική οικογένεια, ότι θα επιτεθεί με το βιβλίο του
Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

Τα επερχόμενα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry ενδέχεται να προκαλέσουν δράματα ανάμεσα στη βασιλική οικογένεια παρά το γεγονός ότι δεν έχουν καν κυκλοφορήσει ακόμη και κανείς δεν έχει ιδέα τι θα περιλαμβάνουν. Μάλιστα, οι πηγές από το παλάτι λένε στην Daily Mail ότι η οικογένεια ανησυχεί ιδιαίτερα για το τι μπορεί να πει ο Harry για τη μητριά του Camilla, η οποία – όποιος παρακολουθεί έστω και ελάχιστα τα βασιλικά, αλλά και το Τhe Crown (!) γνωρίζει– είχε σχέση με τον πρίγκιπα Κάρολο ενώ ήταν παντρεμένος με τη μητέρα του Harry, πριγκίπισσα Diana.

Σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το Clarence House «ανησυχεί» για το τι θα μπορούσε να γράψει ο Harry για την Camilla - ειδικά καθώς ο Κάρολος αναμένεται να γίνει ο νέος βασιλιάς και να γίνει και αυτή «βασίλισσα σύντροφος». «Ας είμαστε ειλικρινείς, ο Harry δεν ήταν ποτέ κοντά στη δούκισσα της Κορνουάλης», λέει μια πηγή. «Εάν τελικά καταγράψει την ταραχώδη σχέση τους στο βιβλίο, θα μπορούσε να είναι πολύ καταστροφικό σε μια στιγμή που ο Κάρολος θέτει τις βάσεις για να γίνει η Camilla βασίλισσα».

Μια άλλη πηγή ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας Κάρολος «δεν ήξερε τίποτα για αυτό» (σ.σ. τα (απομνημονεύματα του Harry), αν και αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα όσα είπε ένας εκπρόσωπος του Δούκα του Sussex στο Entertainment Tonight. Αυτό που είπε ήταν ότι ο Ηarry «είχε πρόσφατα μια ιδιωτική συνομιλία με την οικογένεια του για το βιβλίο, "αν και" δεν περίμενε να λάβει άδεια από το παλάτι για ένα project σαν αυτό».

Είτε έτσι είτε αλλιώς, φαίνεται ότι η βασιλική οικογένεια μπορεί να είναι υπερβολική, κυριολεκτικά χωρίς λόγο. Μια πηγή του Page Six αναφέρει ότι ο Ηarry δεν «σκέπτεται καν» ότι με το project του θα πει «f * ck you» στην οικογένειά του - απλά θα πει την «αλήθεια» του στο βιβλίο. Και μάλιστα το αποσαφήνισε σε μια δήλωση του, λέγοντας «η ελπίδα μου είναι ότι με την αφήγηση της ιστορίας μου - τα πάνω και τα κάτω, τα λάθη, τα διδάγματα - μπορώ να βοηθήσω στο να δείξω ότι ανεξάρτητα από την καταγωγή μας, έχουμε περισσότερα κοινά από ότι νομίζουμε.