Πονοκέφαλος για την Meghan Markle: Ο αδελφός της θα συμμετάσχει στο Big Brother!

25.07.2021
Πονοκέφαλος για την Meghan Markle: Ο αδελφός της θα συμμετάσχει στο Big Brother!
Μια είδηση που μάλλον δεν είδε με το καλύτερο μάτι η Meghan Markle, είναι ότι ο ετεροθαλής αδελφός της, Thomas Markle Jr θα συμμετάσχει στο Big Brother VIP στην Αυστραλία. Ο ίδιος απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ πριν μπει σε ξενοδοχείο καραντίνας για 14 ημέρες σύμφωνα με τις οδηγίες της αυστραλιανής κυβέρνησης.

Οι ειδήσεις στηρίζονται προς το παρόν σε πληροφορίες και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη από το Channel Seven, τον τηλεοπτικό σταθμό πίσω από το σόου. Συγκεκριμένα το κανάλι δήλωσε στην Daily Mail Australia: «Δεν σχολιάζουμε εικασίες σχετικά με το καστ του Big Brother VIP. Όλα θα αποκαλυφθούν σύντομα και το Big Brother ανυπομονεί να συναντήσει τους νέους συγκατοίκους».

Διαρρέεται επίσης ότι ο Τhomas θα αντικαταστήσει την Katie Hopkins στo σόου, η οποία αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα όταν δημοσίευσε κάποια βίντεο όπου κοροϊδεύει την διαδικασία καραντίνας που πρέπει να τηρείται στην Αυστραλία. Η Hopkins ακύρωσε τη βίζα της και επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν λίγες μέρες.

Εάν ο Τhomas συμμετάσχει στo σόου, θα είναι ανάμεσα και σε άλλους σταρ όπως η Caitlyn Jenner, η οποία λέγεται ότι θα λάβει το τεράστιο ποσό των 500.000 δολαρίων για τη συμμετοχή της.

Τα γυρίσματα για το τηλεοπτικό σόου πρόκειται να ξεκινήσουν σε ένα κτιριακό συγκρότημα που έχει κατασκευαστεί ειδικά για το Big Brother, με έδρα το Sydney Olympic Park. Ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ακριβής ημερομηνία της πρεμιέρας, αλλά θα γίνει κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο 2021.

Η Jennifer Lopez μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με τον Ben Affleck και "έριξε" το Instagram

Ο Thomas Markle Jr έχει τον ίδιο πατέρα με τη δούκισσα του Sussex και δεν είναι γνωστό αν έχει σχέση με την αδελφή του, τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry ή τα παιδιά τους Archie ή Lilibet.

Όπως και η αδελφή τους, Samantha έτσι και ο Thomas δεν δίστασε παλαιότερα να εκφράσει τα παράπονά του για τη Meghan, λέγοντας ότι «έχει ξεχάσει τις ρίζες της» και ότι είναι «υποκρίτρια». Ο Τhomas επίσης δεν προσκλήθηκε στο βασιλικό γάμο το 2018.

Η Meghan δεν έχει μιλήσει καθόλου δημόσια για τη σχέση τους τα τελευταία χρόνια όπως επίσης δεν έχει καν σχολιάσει την υποτιθέμενη συμμετοχή του στο VIP Big Brother.