Meghan Markle: Στο δικαστήριο για τα εγγόνια του ο πατέρας της - Τι ακριβώς θα ζητήσει

27.07.2021
Meghan Markle: Στο δικαστήριο για τα εγγόνια του ο πατέρας της - Τι ακριβώς θα ζητήσει
Ο πατέρας της Meghan Markle, Thomas, φαίνεται αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα την ήδη άσχημη σχέση που έχει με την κόρη του αφού ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να υποβάλλει αίτημα στο δικαστήριο για τα δικαιώματα επισκέψεων στα εγγόνια του, ως παππούς τους. Μιλώντας στο Fox News, ο Thomas είπε: «Θα υποβάλλω άμεσα αίτηση στα δικαστήρια της Καλιφόρνια για το δικαίωμα να μπορώ να βλέπω τα εγγόνια μου».

Ο Τhomas δεν γνώρισε τα δύο παιδιά της Meghan και του Harry, Archie και Lilibet, καθώς έχει απομακρυνθεί από την Meghan από τον βασιλικό γάμο και μετά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο διαζυγίων των celebrity, Mark Gross, ο οποίος μίλησε στο Us Weekly, ο Thomas δεν έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει τα δικαιώματα επισκέψεων, επειδή δεν είχε προηγουμένως στενό δεσμό με τα παιδιά. «Χωρίς να υπάρχει σχέση μεταξύ του κυρίου Markle και των εγγονιών του, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να βρεθεί δικαστήριο που θα του έδινε δικαίωμα για να τα επισκέπτεται», δήλωσε ο Gross.

Εν τω μεταξύ, ο Τhomas Markle αισθάνθηκε επίσης την ανάγκη να μιλήσει για τη Meghan και τη συνεχιζόμενη ένταση που υπάρχει ανάμεσα στον Harry και τους βασιλείς:

Πάτερας Meghan Markle: "Είπα ψέματα στον Harry και του έκλεισα το τηλέφωνο"

«Δεν πρέπει να τιμωρούμε την Lili για την κακή συμπεριφορά της Meghan και του Harry. Ο Archie και η Lili είναι μικρά παιδιά. Δεν είναι πολιτικοί. Δεν είναι πιόνια. Δεν είναι μέρος του παιχνιδιού. Και ανήκουν επίσης στη βασιλική οικογένεια και έχουν τα ίδια δικαιώματα με οποιοδήποτε άλλο μέλος», είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι η Meghan μίλησε για τη σχέση της με τον Thomas Markle κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην Oprah, λέγοντας «Όλοι έχουν ευθύνη. Βρήκαν και έπιασαν τη μαμά μου. Δεν την ακούσα ποτέ να πει μια λέξη. Είχε μια σιωπηλή αξιοπρέπεια για τέσσερα χρόνια, παρακολουθώντας αυτό που περνούσα».