Kate Middleton: Ανέλαβε ένα σημαντικό βασιλικό καθήκον που είχε ο πρίγκιπας Harry

07.08.2021
Kate Middleton: Ανέλαβε ένα σημαντικό βασιλικό καθήκον που είχε ο πρίγκιπας Harry
Η Kate Middleton έχει ανεβάσει φέτος τους ρυθμούς της με πραγματικά μοναδικό τρόπο. Είτε πρόκειται για την αξιοπρόσεκτη εξωστρέφεια της στα social media είτε για την προσπάθειά της μαζί με τον πρίγκιπα William για να δείξουν ένα πιο ευαίσθητο πρόσωπο. Ωστόσο η επόμενη κίνηση που καλούνται να αναλάβει το βασιλικό ζευγάρι μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό. Και ποιο είναι αυτό; Να αναλάβουν το Rugby Football Union και το Rugby Football League.

Οι βασιλικές ευθύνες του πρίγκιπα Ηarry έχουν πλέον ανακατανεμηθεί μετά την αποχώρησή του από τα βασιλικά καθήκοντα το 2020 και η ανάθεση αυτών των συγκεκριμένων ευθυνών στην Κate έναντι του William, δείχνει τη νέα προσέγγιση του παλατιού. Σύμφωνα με τους Times, η επίσημη ανακοίνωση θα έρθει αργότερα αυτό το φθινόπωρο, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου ράγκμπι. Μάλιστα η Kate αναμένεται να ηγηθεί της καμπάνιας «Inner Warrior», η οποία έχει σχεδιαστεί «για να βοηθήσει τους συλλόγους να στρατολογήσουν γυναίκες παίκτριες» και «να ενθαρρύνει περισσότερες γυναίκες και κορίτσια να παίζουν ράγκμπι», σύμφωνα με την ιστοσελίδα της αγγλικής ομοσπονδίας ράγκμπι.

Η αλήθεια είναι ότι η δούκισσα του Cambridge μεγάλωσε σε μια οικογένεια η οποία παρακολουθούσε τακτικά αγώνες ράγκμπι, οπότε αυτό δεν της ήταν άγνωστο. Η αδελφή της, Pippa Middleton, αναπόλησε εκείνες τις μέρες σε ένα άρθρο του Vanity Fair του 2014. «Το ράγκμπι ήταν κάτι σπουδαίο για την οικογένειά μας και το επίκεντρο ήταν οι διεθνείς αγώνες, που παίζονταν συχνά το απόγευμα του Σαββάτου», έγραψε.

Αυτές οι οικογενειακές παραδόσεις πιθανότατα θα συνεχιστούν καθώς η Κate θα γίνει το πρόσωπο των RFU και RFL και δεν είναι απίθανο να δούμε μερικές εμφανίσεις της πριγκίπισσας Charlotte στους αγώνες όπως έκανε ο αδελφός της George, στο Euro. Είναι ο τέλειος τρόπος εισαγωγής ενός νέου αθλήματος στην επόμενη γενιά νέων αθλητών.