5 μυστικά για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας που ίσως δεν έχεις ακούσει ποτέ

12.08.2021
5 μυστικά για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας που ίσως δεν έχεις ακούσει ποτέ
Έχουν και οι royals τα δικά τους μυστικά. Ακόμα και τα γαμήλια παπούτσια τους μπορούν να κρύβουν σημαντικές εκπλήξεις. Οι μικρές λεπτομέρειες για τους βασιλιάδες είναι τόσο ενδιαφέρουσες για εμάς και υπάρχουν φορές που μας αφήνουν να μάθουμε τα μυστικά τους, όπως οι 5 παρακάτω περιπτώσεις.

Η πριγκίπισσα Diana πήρε το όνομά της από μια άλλη κυρία Diana Spencer από τον δέκατο όγδοο αιώνα

Υπήρχε μια ακόμη Lady Di που έζησε τον δέκατο όγδοο αιώνα και η οποία είχε παρόμοιο πεπρωμένο και επίσης υποτίθεται ότι θα παντρευόταν τον πρίγκιπα της Ουαλίας. Αντ 'αυτού, όμως, παντρεύτηκε τον Λόρδο John Russell, ο οποίος αργότερα έγινε ο τέταρτος δούκας του Μπέντφορντ. Αυτή η Lady Diana πέθανε σε ηλικία 25 ετών.

Πριγκίπισσα Diana: Η μυστηριώδης συνάντηση με τον John F. Kennedy Jr.
Τι της ζήτησε ο γιος του JFK

Η βασίλισσα φοράει συνέχεια το ίδιο βερνίκι νυχιών που κοστίζει μόλις 10 ευρώ

Η βασίλισσα Ελισάβετ φοράει βερνίκι νυχιών Essie από το 1989. Κοστίζει μόλις 10 ευρώ και ικανοποιεί πλήρως το γούστο της, επειδή «το κλασικό απαλό ροζ βερνίκι είναι διακοσμημένο με ένα λεπτό, διάφανο φινίρισμα».

Η Kate Middleton χρησιμοποιεί επίσης τα προϊόντα Essie κάτι που δείχνει ότι το να είσαι στιλάτη δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγοράζεις συνεχώς ακριβά πράγματα.

Τα εναλλακτικά ονόματα για τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry ήταν Arthur και Albert

Όπως κάνουν πολλοί γονείς, η Diana και ο Κάρολος είχαν εναλλακτικά ονόματα για τους γιους τους. Τα Arthur και Albert ήταν μερικά από αυτά, αλλά η Diana δεν ήθελε να τα χρησιμοποιήσει.

Ωστόσο, αυτές οι επιλογές έγιναν μεσαία ονόματα. Το πλήρες όνομα του μεγαλύτερου γιου της είναι William Arthur Philip Louis και του Harry είναι Henry Charles Albert David.

Η Μeghan φόραγε ένα δαχτυλίδι με το αρχικό «H» πριν αρραβωνιαστεί με τον πρίγκιπα Harry

Η Meghan Markle φορούσε ένα δαχτυλίδι-δώρο από τον πρίγκιπα Harry, μήνες πριν από τον πραγματικό αρραβώνα τους. Το δαχτυλίδι είχε το γράμμα «H» και το φόραγε στο δεξί της χέρι.

Η πριγκίπισσα Diana είχε ένα μυστικό μήνυμα για τον Κάρολο ζωγραφισμένο στις σόλες των γαμήλιων παπουτσιών της

Τα νυφικά παπούτσια της Diana ήταν ιδιαίτερα από πολλές απόψεις. Πρώτον το ύψος της ήταν 1.78, ακριβώς το ίδιο ύψος με τον Κάρολο, οπότε η Diana αποφάσισε να φορέσει παπούτσια με χαμηλά τακούνια για να μην φαίνεται ψηλότερη από τον μελλοντικό της σύζυγο.

Royal σκάνδαλο με την Diana: Ο κρυφός έρωτας της πριγκίπισσας για τον αδελφό του Κάρολου μόλις αποκαλύφθηκε

Δεύτερον, τα παπούτσια είχαν πάνω από 500 πούλιες και 100 μαργαριτάρια. Έκρυβαν όμως και κάποιο μυστήριο. Στις σόλες των παπουτσιών, είχε ζωγραφισμένα τα γράμματα C και D με μια μικρή καρδιά, η οποία συμβόλιζε την αγάπη της για τον Κάρολο.