Εσπευσμένα στο χειρουργείο η πριγκίπισσα Charlene - Η ανακοίνωση του παλατιού

13.08.2021
Εσπευσμένα στο χειρουργείο η πριγκίπισσα Charlene - Η ανακοίνωση του παλατιού
Η είδηση επιβεβαιώθηκε επίσημα πριν από λίγο.

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό θα υποβληθεί σε μια τετράωρη χειρουργική επέμβαση την Παρασκευή 13 Αυγούστου, όπως επιβεβαίωσε το πρωί το Παλάτι του Μονακό - δίνοντας όμως πολύ γενικές πληροφορίες.

Μονακό: Η εξώγαμη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου και το δημόσιο μήνυμα για τη γιορτή του πατέρα

Συγκεκριμένα, ιδού τι διαβάσαμε στην επίσημη ανακοίνωση:

"Την Παρασκευή 13 Αυγούστου η πριγκίπισσα Charlene θα υποβληθεί σε μια επέμβαση τεσσάρων ωρών με γενική αναισθησία. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και τα παιδιά τους, ο διάδοχος Jacques και η πριγκίπσσα Gabriella θα είναι μαζί της κατά την περίοδο ανάρρωσης"

Σημειώνουμε ότι η Charlene βρίσκεται στη Νότια Αφρική από τον Μάιο και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο Μονακό εξαιτίας μιας σοβαρής ωτορινολαρυγγικής μόλυνσης που την ταλαιπώρησε.

Τον Ιούνιο, ο Αλβέρτος και τα παιδιά τους την επισκέφτηκαν στη Αφρική [φωτό επάνω], όμως την 10η επέτειο του γάμου τους την πέρασαν χώρια -είχαμε βέβαια τις σχετικές αναρτήσεις με ευχές και λόγια αγάπης.

Η σχέση αυτή δεν στερείτε σκανδάλων, φυσικά...

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή στο πλευρό της Charlene και των διδύμων τους, όμως ο πρίγκπας Αλβέρτος του Μονακό υπήρξε ιδιαίτερα... "μπερμπάντης" στα νιάτα του και τα τέσσερα (!) εξώγαμα παιδιά του έρχονται να επιβεβαιώσουν του λόγου το αληθές.

Για την ακρίβεια, ο 62χρονος, σήμερα, γαλαζοαίματος έχει αναγνωρίσει δύο από αυτά: τον 16χρονο Alexander Grimaldi-Coste, γιο της πρώην αεροσυνοδού από το Τόνγκο Nicole Coste με την οποία ο Αλβέρτος είχε μία εφήμερη σχέση, και την 28χρονη Jazmin, κόρη της αμερικανίδας πρώην σερβιτόρας και νυν μεσίτριας Tamara Rotolo.

Και ποτέ δεν ξέρεις!!!