Μονακό: Ο Αλβέρτος μοιράζεται τα νέα για την εγχείρηση της συζύγου του

14.08.2021
Μονακό: Ο Αλβέρτος μοιράζεται τα νέα για την εγχείρηση της συζύγου του
Η Charlene υποβλήθηκε σε επέμβαση -λεπτομέρειες της οποίας δεν έγιναν γνωστές- χθες, 13/8/2021.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό βρίσκεται στην Αφρική (από τον Μάιο, για την ακρίβεια) και όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από το Παλάτι, χθες, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

"Την Παρασκευή 13 Αυγούστου η πριγκίπισσα Charlene θα υποβληθεί σε μια επέμβαση τεσσάρων ωρών με γενική αναισθησία. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και τα παιδιά τους, ο διάδοχος Jacques και η πριγκίπσσα Gabriella θα είναι μαζί της κατά την περίοδο ανάρρωσης", διαβάσαμε στην ανακοίνωση.

Σήμερα, με νέα ανακοίνωση που υπογράφει ο ίδιος ο Αλβέρτος μαθαίνουμε τα νέα τη ασθενούς.

"Η επέμβαση πηγε καλά, η πριγκίπισσα Charlene ξεκουράζεται και εμείς όλοι την έχουμε στις πιο θερμές μας σκέψεις", αναφέρει ο πρίγκιπας, χωρίς περισσότερες πληροφορίες.

Θυμίζουμε ότι η Charlene δεν μπόρεσε να επιστρέψει από την Αφρική λόγω μιας σοβαρής ωτολαρυγγικής μόλυνσης που την ταλαιπώρησε ενώ κάποια στιγμή τον Ιούνιο την επισκέφτηκαν εκεί ο Αλβέρτος και τα παιδιά τους.

Η ίδια έχασε τους εορτασμούς για την 10η επέτειο γάμων της με τον Αλβέρτο, ενώ οι φήμες οργιάζουν για σοβαρούς τριγμούς σε μια σχέση που από την αρχή της ήταν "επίφοβη" έτσι κι αλλιώς, λόγω του πρότερου, ταραχώδους βίου του "μπερπάντη" πρίγκιπα.

Η "θλιμμένη πριγκίπισσα", όπως συνηθίζουν να αποκαλούν τη Charlene λέγεται ότι επιχείρησε να το σκάσει τρεις φορές πριν από τον γάμο της αλλά τελικά... εγκλωβίστηκε.

Αν τώρα πια έχει βρει την Αφρική ως διέξοδο από έναν γάμο τον οποίο ίσως να μην ήθελε ποτέ, θα φανεί.

Προς το παρόν ευχόμαστε περαστικά και θυμίζουμε ότι ο Αλβέρτος έχει τέσσερα (!) εξώγαμα παιδιά ενώ γίνεται λόγος και για άλλα. Για την ακρίβεια, ο 62χρονος, σήμερα, γαλαζοαίματος έχει αναγνωρίσει δύο από αυτά: τον 16χρονο Alexander Grimaldi-Coste, γιο της πρώην αεροσυνοδού από το Τόνγκο Nicole Coste με την οποία ο Αλβέρτος είχε μία εφήμερη σχέση, και την 28χρονη Jazmin, κόρη της αμερικανίδας πρώην σερβιτόρας και νυν μεσίτριας Tamara Rotolo.