Το... μετέωρο βήμα;

01.06.2010
Θα αναλάβει ο παρουσιαστής να είναι πάλι ο οικοδεσπότης στο αναβαθμισμένο «Super Deal» στην απογευματινή ζώνη του ANT1, έχοντας απέναντι, στο Mega, τη «Ζωή της άλλης», που χτυπάει κόκκινο σε θεαματικότητες;

Θα αναλάβει ο παρουσιαστής να είναι πάλι ο οικοδεσπότης στο αναβαθμισμένο «Super Deal» στην απογευματινή ζώνη του ANT1, έχοντας απέναντι, στο Mega, τη «Ζωή της άλλης», που χτυπάει κόκκινο σε θεαματικότητες; «Θα είναι σαν να αυτοκτονεί», λένε άτομα από τον τηλεοπτικό χώρο.

Κι όμως, απ’ ό,τι ακούγεται, ο Χρήστος Φερεντίνος θα τολμήσει να το κάνει. Σε μια εποχή που ο κόσμος τα φέρνει πολύ δύσκολα βόλτα θα μοιράζει λεφτά, κάτι που πιστεύει ότι θα ανεβάσει τις θεαματικότητες. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα είναι περισσότερο σόου αυτό που ετοιμάζουν, ώστε το κοινό να έχει μια εναλλακτική πρόταση.

Ο ίδιος ο αγαπημένος παρουσιαστής δεν φαίνεται να πτοείται από αυτά που του διαμηνύουν φίλοι και γνωστοί.

«Αυτοκτονείς, αν το κάνεις», είναι η φράση που ακούγεται στο παρασκήνιο, αλλά εκείνος πιστεύει ότι ο τολμών νικά. Άλλωστε, και στην Κύπρο που παρουσιάστηκε το «Deal» είχε καλές θεαματικότητες, ενώ προγραμματίζουν να κερδίζουν χρήματα και τηλεθεατές, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερο δέλεαρ για το κοινό. Αν και ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση, ο Φερεντίνος, λένε αυτοί που τον ξέρουν, είναι αποφασισμένος να βάλει άλλο ένα τηλεοπτικό στοίχημα.